Με 550 άλογα το SUV της Aston Martin

Με 550 άλογα το SUV της Aston Martin

 Η Aston Martin DBX, θα κυκλοφορήσει στην ανταγωνιστική κατηγορία των premium SUV με V8 κινητήρα και απόδοση 550 ίππους.

 

 

Aston__DBX_boi_1

Το ψηφιακό σκίτσο του Ρώσικου site Kolesa, είναι ότι κοντινότερο υπάρχει στην πραγματική εικόνα του αυτοκινήτου του οποίου οι πρώτες εικόνες χωρίς καμουφλάζ κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Η εικόνα του νέου μοντέλου της Aston Martin DBX, είναι αν μη τι άλλο κολακευτική, μια και συνδυάζει τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που έχουν καθιερωθεί από τη Βρετανική εταιρεία, με το δυναμισμό που εκπέμπουν τα premium SUV.

Ήδη η DBX έχει χαρακτηριστεί ως η σημαντικότερη πρόταση της εταιρείας, μια και από την εμπορική της πορεία θα εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον της Aston. Όπως και να έχει, η χρονική στιγμή κατά την οποία το μοντέλο παρουσιάζεται, είναι προς όφελος της εμπορικής του πορείας μια και τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κλάσης, έχουν ιδιαίτερη «πέραση» αυτή την περίοδο. Ο V8 κινητήρας της Mercedes-AMG, είναι «μια σταθερά» για την εξέλιξη αλλά και τη συνολική αξία του μοντέλου, που αναμένεται να έχει ικανότητες στο δρόμο αντάξιες του ονόματος αλλά και της εμφάνισης.

Η απόδοση των 550 ίππων που ακούγεται πως θα είναι της έκδοσης λανσαρίσματος, από τον bi-turbo 4λιτρο κινητήρα, αφήνει υποσχέσεις για πολύ δυναμικό χαρακτήρα στο δρόμο. Μπορεί να υπάρχουν και ακόμα δυνατότερες εκδόσεις στο μέλλον, μια και ο ανταγωνισμός έχει ξεφύγει και οι 550 ίπποι ενδεχομένως για πολλούς υποψήφιους αγοραστές να φαίνονται «κρατημένοι», αυτό όμως αναμένεται να αποδειχτεί στο μέλλον, ανάλογα και από την αποδοχή της οποίας θα τύχει η DBX.

Πάντως προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται πως έχουν ήδη κινηθεί οι ιθύνοντες της Aston Martin, μια και υπάρχει πλάνο τοποθέτησης του V12 των 5,2 λίτρων κάτω από το εμπρός καπό του δυναμικού premium SUV.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης