Νέα επετειακή έκδοση Fiat 500X

Νέα επετειακή έκδοση Fiat 500X

Με μια νέα έκδοση με αρκετές μαύρες λεπτομέρειες στο διάκοσμο του 500Χ, η Fiat γιορτάζει τα 120 χρόνια της.

Fiat_500X_120y_boi_4

Μέσα στο 2019 θα διατεθεί η έκδοση του Fiat 500X που έχει σχεδιαστεί ως επετειακή για τα 120 χρόνια της Ιταλικής εταιρείας. Οι πωλήσεις της έκδοσης αυτής, αναμένεται να αρχίσουν το τελευταίο τρίμηνο του 2019. Θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα με ωραία ονόματα  για το αμάξωμα (Grigio Argento, Milano, Bianco Gelato και Nero Cinema), με μαύρη οροφή και καπάκια για τους εξωτερικούς καθρέπτες αλλά και σκούρες λεπτομέρειες.

Οι ζάντες ελαφρού κράμματος 18 ιντσών και τα φώτα που αποτελούνται από LED’s, είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού της εν λόγω έκδοσης. Αντίστοιχα, στην καμπίνα υπάρχουν πολλές επιφάνειες σε μαύρο γυαλιστερό. Ο κινητήρας της έκδοσης είναι ο γνωστός 1.300άρης turbo με απόδοση 180 ίππους και μέγιστη τιμή ροπής 21,4 kgm, ο οποίος συνδυάζεται με 9άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και τετρακίνηση.

Η Fiat συνεχίζει λοιπόν με τα λανσαρίσματα των ειδικών εκδόσεων για τα 120 χρόνια της εταιρείας, έχοντας μια γκάμα στην οποία περιλαμβάνονται εκτός του 500Χ, τα 500 και 500L έτσι όπως θα είδαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης