Το Toyota Land Cruiser του McHale

Το Toyota Land Cruiser του McHale

Το μεγάλο εκτός δρόμου μοντέλο της Toyota ήταν διακαής πόθος του ηθοποιού Joel McHale, ο οποίος αγόρασε ένα σε μέτρια κατάσταση και το αναπαλαίωσε πλήρως.

McHale_Land_Cruiser_boi_3

Ο Joel McHale είναι γνωστός για τη συμμετοχή του σε ορισμένα block busters του κινηματογράφου. Αυτό για το οποίο δεν ήταν γνωστός, ήταν το πάθος του για τα vintage αυτοκίνητα. Ο ίδιος φρόντισε να μας το κοινοποιήσει και αυτό όμως, με την ανάρτησή του στο Instagram, όπου έδειξε στους ακόλουθούς του το νέο του απόκτημα. Πρόκειται για ένα Toyota Land Cruiser του 1990, το οποίο απέκτησε πριν μερικούς μήνες και το έδωσε αμέσως για ανακατασκευή εκ βάθρων.

Αυτό σημαίνει πως το μοντέλο της Toyota, λύθηκε στα εξ ων συνετέθη και μετά από επισταμένες φροντίδες και αντικατάσταση των τμημάτων που απαιτούνταν, έγινε σαν καινούργιο για χάρη του ηθοποιού. Την αποκατάσταση ανέλαβε ένας ακόμα γνωστός τηλεοπτικός –αυτή τη φορά- αστέρας, που παρουσιάζει εκπομπή σχετική με τις αποκαταστάσεις παλιών αυτοκινήτων. Ο Brian Corsetti που με τα χρόνια έχει αποκτήσει ειδικότητα στην αναπαλαίωση των Land Cruiser, έφερε σε πέρας την αποστολή του με τρόπο εντυπωσιακό, μια και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, εκτός από το χρώμα το σωστό για την εποχή του αυτοκινήτου, έχει φτιάξει και τοποθετήσει ακόμα και τα σωστά διακοσμητικά αυτοκόλλητα.

Συνολικά το FJ60 Land Cruiser είναι όσο ρετρό μπορεί να γίνει, πιστό στις προδιαγραφές του εργοστασίου, με τον κινητήρα που αποδίδει 155 ίππους. Και αν αυτή η είδηση έγινε η αφορμή για να μάθουμε λίγο καλύτερα τον McHale, με την ευκαιρία, χαιρόμαστε που υπάρχει ένας ακόμα διάσημος που έχει καλό γούστο στα αυτοκίνητα και το δείχνει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης