Volvo: Επεκτείνει τη γκάμα των SUV

Volvo: Επεκτείνει τη γκάμα των SUV

Η Volvo ως ένας αυθεντικός κατασκευαστής premium μοντέλων, θέλει τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει και στις κατηγορίες των SUV, παρουσιάζοντας τα ανάλογα μοντέλα.

190722124807_150dcb5d-volvo-xc90-2-chariatis-1000a
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Hakan Samuelsson δήλωσε: «Το ενδεχόμενο επέκτασής μας σε κάθε κατηγορία των SUV είναι υπό εξέταση, τόσο σε ότι αφορά ένα μεγαλύτερο από το XC90 μοντέλο, όσο και σε ένα μικρότερο που θα τοποθετηθεί κάτω από το XC40. Σίγουρα στο μέλλον θα σας εκπλήξουμε». Να αναφέρουμε, σε ότι αφορά το πρώτο μοντέλο, ότι στόχος της φίρμας είναι η ισχυροποίησή της στην αγορά των ΗΠΑ και της Κίνας, ενώ για το μικρό από άποψης διαστάσεων μοντέλο, ήδη από το παρελθόν, υπήρχαν διάφορες φήμες σχετικά με την πιθανότητα κατασκευής του, ενώ δεν αποκλείεται να διαθέτει υβριδικά και ηλεκτροκίνητα μοτέρ. Η Volvo επίσης σκέφτεται σοβαρά την ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης, καθώς όπως υποστηρίζει ο Samuelsson, η αγορά ενός ηλεκτρικού μοντέλου εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα των φορτιστών.

Πριν από όλα τα παραπάνω, η Volvo θα πρέπει να επεκτείνει τη γκάμα της σειράς «40», αντικαθιστώντας το γερασμένο V40. Για το τελευταίο οι πληροφορίες μας τονίζουν ότι ίσως θα διαθέτει έναν crossover χαρακτήρα, θέλοντας να διαφοροποιηθεί από τους άμεσους ανταγωνιστές του, όπως το Audi A3 Sportback, η νέα BMW Σειράς 1 και η Mercedes-Benz A-Class.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης