Ford Blue Days: Αποκτήστε το Ford των ονείρων σας

Ford Blue Days: Αποκτήστε το Ford των ονείρων σας

Ποτέ άλλοτε η αγορά ενός μοντέλου Ford δεν ήταν πιο συμφέρουσα. Με το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα προωθητικό πρόγραμμα Ford Blue Days, η Ford Motor Ελλάς έρχεται να προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Ford των ονείρων τους πιο εύκολα από ποτέ, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πολλαπλά οφέλη και προνόμια.

blue_days
Πιο συγκεκριμένα, η αγορά των αγαπημένων σας Ka, Fiesta, Focus, EcoSport, Kuga, C-Max και Mustang μέσω του Ford Blue Days συνοδεύεται από χρηματικό όφελος που φτάνει τα € 3.470, και πλήρη εργοστασιακή κάλυψη διάρκειας 8 ετών.

Τα οφέλη δεν σταματούν εδώ, καθώς το πρόγραμμα Ford Blue Days συνδυάζεται με τα νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Finance, που προσαρμόζονται ανάλογα με τις τρέχουσες απαιτήσεις και ανάγκες σας εξασφαλίζοντας μηνιαίο επιτόκιο που ξεκινά από 1% (πλέον εισφοράς 0,6%).

Tα συγκεκριμένα χρηματοδοτικά προγράμματα δεν εξασφαλίζουν μόνο ένα ανταγωνιστικό και σταθερό επιτόκιο, αλλά συγχρόνως είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να προσαρμόζονται εύκολα στις επιθυμίες σας, προσφέροντάς σας εναλλακτικά τα εξής:

Ευέλικτη περίοδο αποπληρωμή από 12 έως και 84 μήνες
Χαμηλή μηνιαία δόση
Χαμηλή προκαταβολή.

Κλείσιμο
Εσείς απλά επιλέγετε το μοντέλο Ford που θέλετε να αποκτήσετε και εν συνεχεία καθορίζετε το ύψος της προκαταβολής που επιθυμείτε να καταβάλετε σε συνδυασμό με την περίοδο αποπληρωμής που σας εξυπηρετεί. Τόσο απλά, αλλά και τόσο εύκολα.

Το προωθητικό πρόγραμμα Ford Blue Days αφορά σε περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων Ford.

Τα μοντέλα που συμμετέχουν στο προωθητικό πρόγραμμα Ford Blue Days είναι τα εξής:


pinakas1




pinakas2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης