Μεγαλύτερη αυτονομία θα έχει το ανανεωμένο ηλεκτρικό VW e-up!

Μεγαλύτερη αυτονομία θα έχει το ανανεωμένο ηλεκτρικό VW e-up!

Τον προσεχή Σεπτέμβριο αναμένεται να παρουσιαστεί η φρεσκαρισμένη έκδοση του ηλεκτρικού Volkswagen e-up! που μεταξύ άλλων θα έχει και αυξημένη αυτονομία.

2014_volkswagen_e-up_165435harpi1000_1
Το μέλλον των μικρών αυτοκινήτων πόλης φαίνεται πως είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό και αυτό δείχνει η επικέντρωση της VW στην ηλεκτρική εκδοχή του δημοφιλούς up! Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο διευθυντής πωλήσεων και marketing της εταιρίας, Jurgen Stackman σημείωσε μεταξύ άλλων: « Είναι πολύ δύσκολο να χωρέσεις σε ένα μικρό αυτοκίνητο όλη την τεχνολογία που χρειάζεται για να μπορέσει ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης να ακολουθήσει τις προσταγές των κανονισμών. Είναι λοιπόν απόλυτα λογικό αυτή η κατηγορία να στραφεί στον ηλεκτρισμό».

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης η VW θα εστιάσει όλη την προσοχή της στην ηλεκτρική της γκάμα καθώς θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του ηλεκτρικού I.D. και θα μας δώσει μια πρώτη ιδέα για το δεύτερο στη σειρά αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο το ID.Crozz SUV. Από την στιγμή όμως που η πλατφόρμα MEB δεν έχει ακόμα πρόβλεψη για αυτοκίνητα μικρότερης κατηγορίας από αυτή του ID που θα είναι αντίστοιχο του Golf, το κενό κάτω από αυτό θα καλύπτεται από την ανανεωμένη και αναβαθμισμένη τεχνολογικά ηλεκτρική έκδοση του up!. Το βασικότερο νέο σχετικά με το νέο e-up! αφορά την αύξηση της αυτονομίας, κάτι αρκετά σημαντικό εάν λάβουμε υπ’όψη πως η συγκεκριμένη έκδοση προβλέπεται να παραμείνει στη γκάμα τουλάχιστον τα επόμενα τέσσερα χρόνια και να παίξει το μεταβατικό ρόλο από την παρούσα γενιά του μικρού μοντέλου της VW στην επόμενη η οποία θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως δεν θα διαθέτει εκδόσεις συμβατικές εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης