Κάθε Ford και μία διαφορετική ιστορία αγάπης!

Κάθε Ford και μία διαφορετική ιστορία αγάπης!

Το “Πράσινο Ford Fiesta”, ο κεντρικός πρωταγωνιστής της διαφορετικής αυτής ιστορίας που θα σας διηγηθούμε στη συνέχεια, δεν είναι ένα απλό Fiesta μιας άλλης εποχής, ένα “παλιό” Fiesta από τις αρχές της δεκαετίας του ‘80 σαν όλα τ’ άλλα.

190415102926_fordfiesta_2

Για όλους τους ανθρώπους, άλλωστε, πίσω από κάθε αγορά ενός αυτοκινήτου, πάντα υπάρχει μια ιστορία αγάπης – μικρή ή μεγάλη. Βλέπετε, το αυτοκίνητο, ένα σύμβολο του σύγχρονου πολιτισμού μας, ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα ένα “ζωντανό” και “ενεργό” μέλος της ελληνικής οικογένειας. Μαζί του περνάμε μία ολόκληρη ζωή, μαζί του μοιραζόμαστε χαρές, λύπες, στενοχώριες, αποτυχίες και επιτυχίες, ζώντας “δίπλα” του πολλές μικρές ή μεγάλες καθημερινές ιστορίες. Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που θα ονειρευτούμε ότι γίνεται δικό μας, ότι το οδηγούμε, ότι το φροντίζουμε.

Ποιος, στ’ αλήθεια, είναι αυτός που δεν θυμάται το πρώτο του αυτοκίνητο με νοσταλγία; Ο Λουκάς, ο πρωταγωνιστής του διαφορετικού αυτού “Love Story”, έχει να μας πει μία διαφορετική ιστορία που φαντάζει με όνειρο και σίγουρα αξίζει να ακούσει κανείς. Μια ιστορία μοναδική, αλλά συγχρόνως και διαφορετική σε σχέση με όλες τις άλλες. Το “Πράσινο Ford Fiesta” κατασκευάστηκε τον Μάρτιο του 1981 και ταξινομήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας στις 13 Μαΐου της ίδιας χρονιάς. Ο “δικός” μας Λουκάς το αγόρασε πολύ αργότερα, και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 1999, από μια μάντρα παλιών αυτοκινήτων, έναντι του ποσού των 400.000 δραχμών.

Την κίνηση στον τετράτροχο… έρωτα του πρωταγωνιστή μας παρέχει ένας προηγμένο για την εποχή του 4κύλινδρος κινητήρας με χωρητικότητα 1.117 κυβικών εκατοστών και μέγιστη ισχύ 40 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με 4 μόλις σχέσεις. Άλλες εποχές, βλέπετε, όχι κατά ανάγκη “υποδεέστερες” των σημερινών. Άλλωστε, ο… έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης