Αύξηση πωλήσεων για το BMW Group

Αύξηση πωλήσεων για το BMW Group

 Το BMW Group στην κορυφή της πολυτελούς κατηγορίας το πρώτο τρίμηνο, σε όλο τον κόσμο. Η BMW παρέδωσε 221.631 οχήματα το μήνα Μάρτιο, άνοδος 3,7%.

bmw

Ο Μάρτιος του 2019 ήταν ο καλύτερος μεμονωμένος μήνας πωλήσεων στην ιστορία του BMW Group με συνολικές παραδόσεις 263.319 πολυτελών οχημάτων BMW, MINI και Rolls-Royce, αύξηση 2,8% συγκριτικά με τον ίδιο μήνα πέρσι. Το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, η εταιρία διατήρησε το υψηλό περσινό επίπεδο, με συνολικές πωλήσεις 605.333 (+0,1%) οχημάτων.

 

Οι πωλήσεις της μάρκας BMW αυξήθηκαν κατά 3,7% το Μάρτιο, με συνολικές παραδόσεις 221.631 σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Αυτό το αποτέλεσμα ανεβάζει το συνολικό αριθμό πωλήσεων το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς σε 519.307 / +0,4%. Καθώς η διαθεσιμότητα της νέας BMW Σειράς 3 sedan επεκτείνεται, οι πωλήσεις του δημοφιλέστερου μοντέλου της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 10,8% το μήνα Μάρτιο, φτάνοντας τις 30.204 μονάδες σε όλο τον κόσμο. Στην άνοδο συνετέλεσε επίσης η οικογένεια BMW X, με τη ζήτηση να αυξάνεται μήνα με το μήνα – οι X2, X3 και X4 ήταν τα ισχυρότερα μοντέλα, με διψήφια αύξηση στις παραδόσεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης