Ντεμπούτο για το Skoda eMobility

Ντεμπούτο για το Skoda eMobility

Η Skoda ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιούνται από επιλεγμένους πελάτες της στην Τσεχία.

skoda

Με δέκα πρωτότυπα –επί της ουσίας- ηλεκτρικά Citigo E-Pilot, η Skoda ξεκινά το πρόγραμμα eMobility στην Τσεχία. Τα αυτοκίνητα αυτά, θα διανεμηθούν σε επιλεγμένους πελάτες της εταιρείας που έχουν καθημερινές μεταφορικές ανάγκες που ποικίλλουν και θα παίξουν το ρόλο των δοκιμαστών, δίνοντας τη δυνατότητα στην εταιρεία να να συγκεντρώσει πληροφορίες και δεδομένα για την καλύτερη προσαρμογή του ηλεκτρικού Citigo που ετοιμάζει για να βάλει στην παραγωγή.

Μια σειρά από αισθητήρες θα καταγράφουν λεπτομέρειες και δεδομένα απαραίτητα για την εξέλιξη του αυτοκινήτου στην τελική του μορφή για να προωθηθεί στην παραγωγή. Μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος της χρήσης των δέκα αυτοκινήτων του προγράμματος, η Skoda θα έχει τακτική επαφή με τους χρήστες προκειμένου να παίρνει feedback και από αυτούς για να συνθέσει μια όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που πρέπει να καλύπτει το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο μέσα στην πόλη. Το αμιγώς ηλεκτρικό Citigo, είναι προγραμματισμένο να περάσει στη γραμμή παραγωγής το τελευταίο τρίμηνο του 2019, ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του μεγαλύτερου επενδυτικού προγράμματος στην ιστορία της μάρκας. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, θα επενδυθεί ένα ποσό της τάξης των 2 δις ευρώ, για να αναπτυχθεί το δίκτυο σημείων φόρτισης και ταχυφορτιστών σε ολόκληρη τη χώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης