To νέο Ford Kuga και σε έκδοση ST;

To νέο Ford Kuga και σε έκδοση ST;

Λίγες ημέρες πριν, στο περιθώριο της εκδήλωσης «Go Further», η Ford παρουσίασε το νέας γενιάς Kuga. Τώρα έρχεται ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Tomi Design και μας παρουσιάζει την δική του εκδοχή για την κορυφαία έκδοση ST.

Kuga

Όπως διακρίνουμε από την πρώτη, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, θεωρητικά το νέο Kuga ST, θα διαφέρει από τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας από το διαφορετικό αεροδυναμικό πακέτο του αμαξώματος, με μεγαλύτερους εμπρός αεραγωγούς, τονισμένα φτερά, κόκκινες δαγκάνες φρένων και ένα μεταλλικό μπλε χρώμα. Το τι να περιμένουμε κάτω από το καπό, ακόμα μας είναι άγνωστο. Εάν η εταιρεία με το Μπλε Οβάλ σήμα αποφασίσει να βγάλει στην παραγωγή το νέο Kuga ST, ίσως να τοποθετήσει τον κινητήρα της αντίστοιχης έκδοσης του μικρομεσαίου Focus.

Πρόκειται για έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,3 λίτρων, τεχνολογίας EcoBoost με twin-scroll turbo, ο οποίος αποδίδει 280 PS και 42,8 kgm ροπής. Η παραπάνω ισχύς μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων (με λειτουργία rev-matching) ή προαιρετικά μέσω ενός αυτόματου 7 σχέσεων. Επίσης για πρώτη φορά το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (eLSD) και επιλογές προγραμμάτων οδήγησης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης