Opel Combo με προηγμένα συστήματα υποστήριξης

Opel Combo με προηγμένα συστήματα υποστήριξης

Το Combo προσφέρει 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού – περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο πολυχρηστικό όχημα ή panel van της κατηγορίας.

combo

Η επιβατική έκδοση Combo Life και το Combo Cargo panel van (International Van of the Year 2019) προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλεια και άνεσης στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

 

Υιοθετώντας μία νέα προσέγγιση, το Combo σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε σύμφωνα με πρότυπα επιβατικού αυτοκινήτου από την αρχή – αντί ενός ελαφρού επαγγελματικού οχήματος, στο οποίο προστέθηκε εξοπλισμός κατάλληλος για οικογένεια σε επόμενο στάδιο. Αυτό σημαίνει ότι επαγγελματίες και τεχνικοί που χρησιμοποιούν το Combo Cargo panel van απολαμβάνουν τα ίδια χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης με τις οικογένειες που ταξιδεύουν με το Combo Life.

 

Πολυάριθμα συστήματα υποστήριξης οδηγού στο Combo, από Automatic Cruise Control, Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με Ανίχνευση Πεζού, Διατήρησης Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Keep Assist) και Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking), μέχρι Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness Alert), Αναγνώριση Οδικών Σημάτων (Traffic Sign Recognition) και Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε Ανηφόρα (Hill Start Assist), αυξάνουν την ασφάλεια των χρηστών (επαγγελματίες και οικογένειες).

 

Ένα επαναστατικό στοιχείο ασφάλειας για το Combo Cargo με πίσω πόρτες είναι το Surround Rear Vision. Μία κάμερα πάνω από τις πόρτες διευρύνει την ορατότητα για να μπορεί ο οδηγός να βλέπει τι υπάρχει στο πίσω τμήμα και να κάνει ασφαλείς ελιγμούς στάθμευσης. Οι εικόνες προβάλλονται σε μία έγχρωμη οθόνη πέντε ιντσών στην καμπίνα. Μία δεύτερη κάμερα στον εξωτερικό καθρέπτη του συνοδηγού του Combo Cargo περιορίζει τα τυφλά σημεία σε αυτή την πλευρά του οχήματος. Εάν ανιχνευτούν πεζοί ή δικυκλιστές στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ το Combo Cargo κάνει δεξιά στροφή, η εικόνα της πλευράς του συνοδηγού εμφανίζεται στην οθόνη – συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση της ασφάλειας (μέσα και γύρω από το αυτοκίνητο).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης