Το Ford Ranger ρυμουλκεί 15 τροχόσπιτα

Το Ford Ranger ρυμουλκεί 15 τροχόσπιτα

Το νέο Ford Ranger επιδεικνύει την ελκτική δύναμη που διαθέτει ρυμουλκώντας 15 τροχόσπιτα.

ranger

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που θα χρειαστεί να περιμένουν με περίσσεια υπομονής πίσω από ένα ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο, πριν μπορέσουν να προσπεράσουν με ασφάλεια το προπορευόμενο όχημα. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το κινητό «εμπόδιο» αποτελείται από 15 τροχόσπιτα στη σειρά - και όλα να ρυμουλκούνται από ένα μόλις όχημα;
 

Το βίντεο παρουσιάζει το νέο Ford Ranger να ρυμουλκεί άνετα το εντυπωσιακό κομβόι των 20 τόνων, την ώρα που ο οδηγός του παρατηρεί μέσα από τους καθρέπτες του ένα άλλο αυτοκίνητο να αδημονεί να τον προσπεράσει. Την κατάλληλη στιγμή, ο οδηγός του Ranger κάνει νόημα στον… ανυπόμονο οδηγό που ακολουθεί να τον περάσει. Και μόνο τότε ο τελευταίος βλέπει ότι το νέο pick-up της Ford δεν ρυμουλκεί ένα, ούτε δύο, αλλά δεκαπέντε στο σύνολο τροχόσπιτα!

Στο κομβόι μήκους σχεδόν 100 μέτρων που είχε ένα 2.0 EcoBlue Bi-turbo Ranger (213 PS) στην κορυφή, ανάμεσα στα τροχόσπιτα ξεχώρισαν ένα Airstream της δεκαετίας του 1950, ένα άλλο της εποχής των χίπις και ένα τρίτο για ζωόφιλους που διακοσμούταν με απομιμήσεις αποτυπωμάτων από πατούσες σκύλων!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης