Peugeot: Με το δεξί το 2019 για την Peugeot

Peugeot: Με το δεξί το 2019 για την Peugeot

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για την Peugeot που από τις πρώτες κιόλας ημέρες του νέου έτους φάνηκε ότι θα κεντρίσει έντονα το ενδιαφέρον των πελατών.

peugeot_2

Τον Ιανουάριο η γαλλική φίρμα πέτυχε 11.1% μερίδιο αγοράς στα επιβατικά αυτοκίνητα, καταλαμβάνοντας την 2η θέση των πωλήσεων. Στο σύνολο επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών, η Peugeot διατηρεί την δεύτερη θέση επιβεβαιώνοντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο σύνολο της αγοράς.

 

Σε μία αγορά επιβατικών αυτοκινήτων που σημείωσε αύξηση 4,7%  σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό Ιανουάριο, η μάρκα του λιονταριού επιτυγχάνει αύξηση στο αντίστοιχο διάστημα 11.6%. Οι επιδόσεις αυτές οφείλονται αφενός στην άκρως επιτυχημένη εμπορική πορεία των SUVs Peugeot 2008, 3008 και 5008 και αφετέρου στο Peugeot 208, το οποίο θα αποτελέσει βασικό πρωταγωνιστή και για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

 

Η επιτυχής πορεία της μάρκας συνεχίζεται και στην αγορά των ελαφρών  επαγγελματικών με την Peugeot Professionnel  να κατακτάει μερίδιο αγοράς 8,4%. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα  Peugeot Partner, Boxer και Expert καθώς βρέθηκαν στην πεντάδα των ταξινομήσεων στην κατηγορία τους.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης