Ανανέωση για το Mitsubishi ASX

Ανανέωση για το Mitsubishi ASX

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης την ανανεωμένη εκδοχή του ASX.

mitsubishi1_2

Αισθητικά, το νέο μοντέλο, είναι πλήρως ανανεωμένο, στο πλαίσιο της σχεδιαστικής φιλοσοφίας “Drive your Ambitions.” Για τις Ευρωπαϊκές αγορές, το ASX εφοδιάζεται με έναν 16βάλβιδο κινητήρα 2.0L MIVEC*2 που συνδυάζεται είτε με πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ή με INVECS 3-III CVT με Sports Mode 6 σχέσεων. Θα είναι διαθέσιμο τόσο σε δικίνητες όσο και τετρακίνητες εκδόσεις.

 

Ο προφυλακτήρας αγκαλιάζει το κεντρικό προστατευτικό τμήμα και από τις δύο πλευρές, ενώ η γεωμετρική αισθητική της μάσκας και της ποδιάς με τις κάθετες και οριζόντιες γραμμές κάτω από τον προφυλακτήρα εκφράζει δύναμη και αντοχή. Στο πλαίσιο της νέας σχεδίασης, το καπό γίνεται βαθύτερο, ενισχύοντας οπτικά τη φυσιογνωμία του οχήματος. Η χαρακτηριστική διάταξη φώτων LED με τα φλας και τα φώτα ομίχλης στα άκρα του προφυλακτήρα, σηματοδοτεί μία νέα εμφάνιση Mitsubishi στο εμπρός τμήμα. Το ASX χρησιμοποιεί πίσω φώτα LED (εκτός των φλας) σε μία εκφραστική σχεδίαση που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου και τονίζει το στιβαρό στήσιμο. Η ποδιά στο κάτω τμήμα του προφυλακτήρα αποπνέει ομοίως μία αίσθηση αντοχής.

 

 

Το Smartphone-link Display Audio (SDA) έχει αναβαθμιστεί με έμφαση στην προηγμένη συνδεσιμότητα. Σύντομα θα διατίθεται μία εφαρμογή που χρησιμοποιεί ταχύμετρο, χιλιομετρητή, προειδοποιητικές λυχνίες και άλλες πληροφορίες του οχήματος. Η εφαρμογή θα ελέγχει το υπόλοιπο καυσίμου και θα καθοδηγεί τον οδηγό στους πλησιέστερους σταθμούς ανεφοδιασμού, ενώ θα ενημερώνει και για τα απαιτούμενα διαστήματα σέρβις και ελέγχων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης