Anytime Club : Χαμηλές τιμές, αξιόπιστες καλύψεις

Anytime Club : Χαμηλές τιμές, αξιόπιστες καλύψεις

Προτεραιότητα της Anytime είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη σε όλα τα επίπεδα. Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε το Anytime Club, μια μοναδική υπηρεσία επιβράβευσης και ανταμοιβής πελατών, ανεξαρτήτως προγράμματος (αυτοκίνητο, υγεία, κατοικία).

Bhfjgw
Μέσω του Anytime Club, η Anytime προσφέρει σε όλους τους ασφαλισμένους της προνομιακές εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα, καθώς και έξυπνες προτάσεις αγορών. Οπως για παράδειγμα εκπτώσεις έως και 50% σε επώνυμο ρουχισμό, είδη για το σπίτι, προτάσεις διασκέδασης και πολλά άλλα, σε συνεργασία με τις πιο επώνυμες και γνωστές εταιρείες στην Ελλάδα.

Ο πελάτης της Anytime μπορεί να περιηγηθεί στο ανανεωμένο περιβάλλον της ειδικής ιστοσελίδας, έχοντας πλέον στη διάθεσή του ένα απλό και λειτουργικό μενού, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά προς όφελός του, προσφέροντας με έναν ανανεωμένο και φρέσκο τρόπο πρόσβαση σε προνομιακές εκπτώσεις, υπηρεσίες και προϊόντα, καθώς και έξυπνες προτάσεις αγορών. Επίσης, ο πελάτης μπορεί να ενημερωθεί για την προσφορά που τον ενδιαφέρει, χρησιμοποιώντας απλά το κινητό του, μέσω της ειδικά σχεδιασμένης για smartphone εφαρμογής.

Και βέβαια, για να γίνει κάποιος μέλος της οικογένειας Anytime Club πρέπει να κάνει ασφάλιση αυτοκινήτου, κατοικίας ή υγείας. Μάλιστα στην ασφάλιση αυτοκινήτου προσφέρεται πλέον η δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να επιλέξει τη χρονική διάρκεια που επιθυμεί, ανάλογα με το ποσό που διαθέτει. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κάνει καλύτερο έλεγχο των εξόδων του, ρυθμίζοντας πότε θέλει να πληρώνει τα ασφάλιστρά του.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όσο μεγαλύτερη διάρκεια επιλέγει, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση εξασφαλίζει, φτάνοντας έως και 50%.
Αν δεν έχετε ασφαλιστεί στην Anytime… Τότε ήρθε η στιγμή να το κάνετε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης