Στο Φιλικό Διακανονισμό η Qatar Insurance Company

Qatar-Insurance

Στο σύστημα αυτόματης πληρωμής (Φιλικός Διακανονισμός) από 1η Δεκεμβρίου 2018 εισέρχεται η Qatar Insurance Company Europe Ltd, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα στην αποζημίωση και διαχείριση των ζημιών.

Η Qatar Insurance Company Europe Limited διαμέσου του αποκλειστικού της αντιπροσώπου στην Ελλάδα, την Q Brokers είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους συνεργάτες της και τους καταναλωτές ότι από την 1η Δεκεμβρίου συμμετέχει στο σύστημα αυτόματης πληρωμής (Φιλικός Διακανονισμός) αποδεχόμενη την πρόσκληση τη Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος να συμμετάσχει στις υπηρεσίες της (ΥΣΑΕ, ΣΑΠ).

Παραμένοντας προσηλωμένη στη βασική αρχή λειτουργίας της, που δεν είναι άλλη από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους συνεργάτες και τους πελάτες της, η Q Brokers δίνει τη δυνατότητα μιας εύκολης και γρήγορης ρύθμισης των διαδικασιών που ακολουθούνται μετά από κάποιο τροχαίο ατύχημα.

Με τον Φιλικό Διακανονισμό, ο τρόπος αποζημίωσης και διαχείρισης των ζημιών επιτυγχάνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα και με ελαχιστοποίηση των κοστοβόρων και χρονοβόρων δικαστικών διενέξεων.

Πρόκειται για μια ακόμη επιτυχία στην πορεία της Q Brokers, η οποία αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας. Με τον Φιλικό Διακανονισμό, σε περίπτωση ατυχήματος, η Q Brokers θα αποζημιώνει αυτή τους πελάτες της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2014, έτος έναρξης των δραστηριοτήτων των εταιρειών Q Brokers και Nequs Brokers στην ελληνική αγορά μέχρι και σήμερα, έχουν καταβληθεί 49.556.480,11€ σε αποζημιώσεις τρίτων, 6.580.129,23€ σε εισφορές στο επικουρικό κεφάλαιο, 397.251,67€ σε εισφορές στο γραφείο διεθνούς ασφάλισης και 17.018.615,73€ σε φόρους ασφαλίστρων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Mercedes-EQC-1886-tsiro-1000

H νέα έκδοση της Mercedes EQC με τον κωδικό Edition 1886 μας γυρίζει πίσω στο Benz Patent Motorwagen, συνδέοντας μάλιστα το ένδοξο παρελθόν της φίρμας με σήμα το αστέρι με το λαμπρό όπως διαφαίνεται μέλλον.

190418160145_ABTSkodaOctaviaRS1

Ο βελτιωτικός οίκος ABT, ειδικεύεται στα μοντέλα του Ομίλου VW και τώρα λανσάρει ένα κιτ βελτίωσης του κινητήρα αλλά και της ανάρτησης για το Skoda Octavia RS.

GAC

Οι Κινέζοι επιστρέφουν δυναμικά στην Ευρώπη και πλέον, ετοιμάζονται για είσοδό τους και στην ελληνική αγορά αναζητώντας τον εδώ εισαγωγέα που θα δημιουργήσει το δίκτυο των πωλήσεών τους.

xeirofreno_3

Το παραδοσιακό χειρόφρενο γίνεται όλο και πιο σπάνιο στα νέα αυτοκίνητα, τα οποία εφοδιάζονται πλέον με το πιο πρακτικό ηλεκτρικό χειρόφρενο. Τι γίνεται όμως εάν πατήσει κάποιος το κουμπί στις πλέον υψηλές ταχύτητες;

alfa-romeo-gtv-1-chariatis-1000a

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τις εξαγγελίες της διοίκησης της Alfa Romeo περί της νέας γενιάς GTV, αποκαλύφθηκε η πρώτη teaser φωτογραφία του ιταλικού κουπέ.

9