H Lada «ανανεώνει» το Niva

H Lada «ανανεώνει» το Niva

Η ρωσική εταιρεία φρεσκάρει το αειθαλές εκτός δρόμου όχημά της, το οποίο θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία και το 2019.

Niva-2019

Το Lada Niva παρουσιάστηκε πριν 4 δεκαετίες και παραμένει στην ευρωπαϊκή αγορά με μικρές αισθητικές και μηχανικές αναβαθμίσεις. Σήμερα, η φίρμα ανακοίνωσε πως προχωρά, για μια ακόμη φορά, σε κάποιες αλλαγές προκειμένου να κρατήσει «ζωντανό» το μοντέλο και το 2019.

Σχετικά με τις αναβαθμίσεις τώρα, η Lada τοποθετεί έναν νέο πίνακα οργάνων και στις εκδόσεις του Niva προστίθεται ακόμη μια με τον κωδικό «Black Edition».  Η συγκεκριμένη διαθέτει νέες ζάντες και επιπλέον εξοπλισμό που περιλαμβάνει ακόμη και ηλεκτρικούς θερμαινόμενους καθρέπτες για πρώτη φορά!

Οι άνθρωποι της Lada αναφέρουν πως έχουνε βελτιώσει την ηχομόνωση αλλά και την αμεσότητα του συστήματος διεύθυνσης.  Θυμίζουμε πως το Niva προσφέρεται στη Ρωσία σε 3θυρη & 5θυρη έκδοση και παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της τοπικής αγοράς. Η τιμή του Lada Niva Luxe είναι 522.900 ρούβλια (6.727 ευρώ), ενώ το νέο Niva Black Edition κοστίζει 598.900 ρούβλια (7.704 ευρώ).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης