H νέα Mercedes A-Class και σε Sedan

H νέα Mercedes A-Class και σε Sedan

Η νέα A-Class Sedan έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα του μικρομεσαίου γερμανικού premium μοντέλου, προσφέροντας ταυτόχρονα περισσότερα στοιχεία πρακτικότητας.

A-Class-Sedan

Το σεντάν αμάξωμα βασίζεται-όπως είναι φυσικό- στη hatchback έκδοση, τόσο στο τεχνικό, όσο και στο αισθητικό επίπεδο. Έτσι, το εμπρόσθιο μέρος παραμένει αναλλοίωτο όντας σε κάθε περίπτωση δυναμικό, ενώ στο πίσω τμήμα, ο τρίτος όγκος δένει αρμονικά με τη συνολική εικόνα. Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε πως το τελείωμα της οροφής παραπέμπει περισσότερο σε ένα 4θυρο κουπέ αμάξωμα και όχι σε ένα κλασσικό σεντάν. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε, επίσης, πως μέσα στο 2019 θα ακολουθήσει και η πιο σπορτίφ εκδοχή του μοντέλου, δηλαδή η 2η γενιά της CLA. Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes, η νέα A-Class Sedan επιτυγχάνει ρεκόρ αεροδυναμικού συντελεστή (cd: 0.22).

Στην καμπίνα του γερμανικού αυτοκινήτου δεν παρατηρούνται αλλαγές και έτσι διατηρείται η σύγχρονη εικόνα. Και εδώ, το προηγμένο σύστημα πολυμέσων MBUX έχει εξέχουσα θέση. Παράλληλα, οι πίσω επιβάτες έχουν μεγαλύτερο χώρο για τα κεφάλια τους και το πορτ μπαγκαζ έχει +50 λίτρα χωρητικότητα συγκριτικά με την hatchback version (συνολικά 420 λίτρα).  Προς το παρόν στην γκάμα του αυτοκινήτου υπάρχουν δύο επιλογές μηχανικών συνόλων. Ο 1,4 τούρμπο βενζινοκινητήρας με 163 άλογα και ο 1.500άρης ντίζελ με 116 ίππους (συνδυάζονται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη).  Η νέα A-Class Sedan αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη του 2019.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης