To νέο VW Touareg «πάτησε» Ελλάδα

To νέο VW Touareg «πάτησε» Ελλάδα

Η 3η γενιά του VW Touareg λανσάρεται στην ελληνική αγορά. Δείτε πόσο κοστίζει και τα βασικά του χαρακτηριστικά.

NEW_VOLKSWAGEN_TOUAREG_3

Χτισμένο πάνω στην MLB πλατφόρμα του group, στην οποία βασίζονται τα μεσαία και μεγαλύτερα μοντέλα με διαμήκη τοποθέτηση κινητήρα και κιβωτίου, το νέο Touareg αποκτά μια πιο σύγχρονη και δυναμικά χαρακτηριστικά: τετρακίνηση 4Motion, κινητήρες πετρελαίου V6 και V8 και βενζίνης V6, τετραδιεύθυνση, προαιρετική αερανάρτηση  & με ηλεκτρομηχ. αντιστρεπτικές ράβδους.

Στο εσωτερικό, η Volkswagen παρουσιάζει για πρώτη φορά το Innovision Cockpit, ένα συνδυασμό πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων (οθόνη 12΄΄) με το σύστημα infotainment Discover Premium (οθόνη 15΄΄), το οποίο προσφέρει όλες τις λειτουργίες πληροφόρησης, επικοινωνίας και χειρισμού, καταργώντας ουσιαστικά τα συμβατικά πλήκτρα και τους διακόπτες. Με το Innovision Cockpit ο οδηγός του νέου Touareg, ελέγχει και χειρίζεται τα πάντα διαισθητικά, έχοντας ταυτόχρονα απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Σε επίπεδο ασφάλειας, το γερμανικό μοντέλο ενσωματώνει μια μεγάλη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης: το 'Night Vision' (αναγνωρίζει με τη βοήθεια θερμικής κάμερας, ανθρώπους ή ζώα στο σκοτάδι), το σύστημα υποβοήθησης ελέγχου εμπρός διασταυρούμενης κυκλοφορίας 'Intersection Assist' (αναγνωρίζει οχήματα που διασταυρώνονται στην πορεία του Touareg), τους νέου τύπου προβολείς 'IQ.Light – LED matrix' (με ενεργό έλεγχο, εναλλαγή μεγάλης-μεσαίας σκάλας με τη βοήθεια κάμερας), καθώς και την οθόνη 'Head-up.

Το νέο Touareg είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά,  σε πρώτη φάση με τον τρίλιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα. Σε δύο εκδόσεις, με 231 και 286 ίππους, σε πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, με προτεινόμενες τιμές λιανικής 77.700 ευρώ και 84.000 ευρώ αντίστοιχα.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης