Eβδομάδα test drive από την Subaru

Eβδομάδα test drive από την Subaru

Η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS A.E. προτείνει σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα νέα Subaru, μία εβδομάδα με Test-drive ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα μοναδικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της ιαπωνικής φίρμας. 

Subaru-XV-Test

Στην έκθεση της αντιπροσωπείας, Λεωφ. Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου, 9-13 Ιουλίου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ θα γίνονται Test-drive με Subaru XV, Impreza αλλά και Forester.

Κατά τη διάρκεια της οδήγησης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να δουν την αναβάθμιση των κινητήρων Boxer, πώς δουλεύει το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης EyeSight και ποιες είναι οι λειτουργίες του, πώς με το X-Mode κατεβαίνουμε κατωφέρεια με απόλυτο έλεγχο ακόμα και χωρίς φρένα, γιατί η συμμετρική τετρακίνηση είναι βασικός παράγοντας της ενεργητικής ασφάλειας, πόσο σημαντική είναι η μεγιστοποίηση της ορατότητας και άλλα πολλά.

Tέλος, να τονίσουμε πως τα νέα Subaru XV & Impreza έχουν κερδίσει την κορυφαία διάκριση BEST IN CLASS του Euro NCAP ως τα Ασφαλέστερα Αυτοκίνητα στην Κατηγορία τους (μικρό οικογενειακό).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης