Η Audi ετοιμάζει νέες εκδόσεις για το επόμενο Α3

Η Audi ετοιμάζει νέες εκδόσεις για το επόμενο Α3

Audi θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το μικρομεσαίο μοντέλο της, καθώς η επόμενη γενιά του Α3 θα λανσαριστεί και σε coupe 4θυρο αμάξωμα.

Audi-A3Coupe

Το Αudi A3 Sport Sedan φαίνεται ότι δεν ήταν «αρκετό» για να ανταγωνιστεί το design και το image της Mercedes CLA, που αποτελεί μια μοναδική σχεδιαστική πρόταση στα μικρομεσαία πολυτελή μοντέλα. Οι ιθύνοντες στην Audi έπιασαν το μήνυμα και μας ετοιμάζουν μια έκδοση του A3 που θα έρθει να ανταγωνιστεί απευθείας την πρόταση της Mercedes. Το μοντέλο θα βασιστεί στη επόμενη γενιά του A3 και θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα το 2020 (ένα χρόνο πριν θα παρουσιαστεί η hatchback έκδοση) σε 2κίνητες και quattro εκδόσεις.

To νέο μικρομεσαίο Audi θα διαθέτει τετράθυρο αμάξωμα με κουπέ στοιχεία που θα παραπέμπουν στο μεγαλύτερο A5 Sportback, θα έχει compact διαστάσεις και θα υιοθετήσει μια άκρως δυναμική σχεδίαση με κύρια χαρακτηριστικά τα νέα φωτιστικά σώματα LED και τη μεγάλη μάσκα (πολλά στοιχεία θα προέλθουν από το εικονιζόμενο πρωτότυπο TT Sportback).

Σε ό,τι αφορά την γκάμα κινητήρων που θα το εξοπλίζουν, η Audi θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα μοτέρ βενζίνης παρουσιάζοντας μια βελτιωμένη έκδοση του μηχανικού συνόλου που διαθέτει το A3 e-tron (plug-in υβριδικό), ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια αμιγώς ηλεκτρική version. Το “Baby A5 Sportback” θα είναι ένα από τα πολλά μοντέλα που θα μας παρουσιάσει η Audi έως το 2020, καθώς μέχρι τότε φιλοδοξεί η γκάμα της να αποτελείται από 60 διαφορετικά αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης