Άνοδος στις πωλήσεις της Audi

Άνοδος στις πωλήσεις της Audi

Με θετικό πρόσημο έκλεισε ο προηγούμενος μήνας για την Audi, καθώς η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε πως παρέδωσε τον Φεβρουάριο 130.950 οχήματα παγκοσμίως (αύξηση 4,6%).

Άνοδος στις πωλήσεις της Audi
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας με έδρα το Ίνγκολσταντ, οι αγορές της Κίνας και της Βόρειας Αμερικής απορρόφησαν τον μεγαλύτερο αριθμό των νέων μοντέλων της Audi, με ποσοστά 22,4% και 13,1% αντίστοιχα. 

Τις υψηλότερες αυξήσεις πωλήσεων καταγράφουν τα Q5 & Q2, ενώ συνολικά τα μοντέλα Q αντιπροσωπεύουν το 37% των νέων οχημάτων που παραδίδει η φίρμα παγκοσμίως. 

Οι ιθύνοντες της γερμανικής φίρμας αναμένουν ακόμη καλύτερες επιδόσεις σε επίπεδο παγκόσμιων πωλήσεων, καθώς αναμένεται το λανσάρισμα των A6, Q8 και του αμιγώς ηλεκτρικού premium SUV Audi E-Tron. Η έκδοση παραγωγής του Audi E-Tron θα αποκαλυφθεί στις Βρυξέλλες στις 30 Αυγούστου και μέχρι τότε η γερμανική εταιρεία θα δοκιμάσει ένα στόλο 250 πρωτοτύπων που θα φορούν αυτό το «camo wrap» στους δημόσιους δρόμους. 

Κλείσιμο
Χάρη στο ηλεκτρικό quattro, τη μεγάλη αυτονομία και τις ολοκληρωμένες επιλογές φόρτισης, οι πελάτες μπορούν να οδηγούν καθαρά ηλεκτρικά χωρίς συμβιβασμούς”, υποστηρίζει η Audi. Το νέο ηλεκτρικό SUV θα μπορεί να χρησιμοποιεί φορτιστές 150kW ταχείας φόρτισης, ενώ η φίρμα λέει ότι η φόρτιση των 30 sec είναι αρκετή για να είναι έτοιμο το E-Tron για ένα μακρινό ταξίδι. Εάν το αυτοκίνητο παραγωγής παραμείνει πιστό στο πρωτότυπο του 2015, σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσει τρεις ηλεκτροκινητήρες. Η συνδυαστική απόδοση είναι 430 ίπποι, ενώ στη λειτουργία overboost στιγμιαία αυτή θα εκτοξεύεται. Το 0-100 km/h έρχεται σε 4,6 sec και το συνολικό εύρος αυτονομίας του πρωτότυπου υπολογίζεται σε περισσότερα από 500 km.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης