Η BMW ετοιμάζει το i4 με αυτονομία 600 χιλιομέτρων

Η BMW ετοιμάζει το i4 με αυτονομία 600 χιλιομέτρων

Οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν την άφιξη του ηλεκτρικού i4, ενός τετράθυρο μοντέλου που θα επιδιώξει να ανταγωνιστεί το Tesla Model S.

Η οικογένεια των ηλεκτρικών μοντέλων “i” θα αποκτήσει ακόμη ένα μέλος μέσα στο 2020, το οποίο θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα i3 & i8 και θα ενταχθεί στο ευρύτερο «πράσινο» πλάνο της BMW που περιλαμβάνει 25 νέα υβριδικά & ηλεκτρικά μοντέλα για την επόμενη δεκαετία.

Πρακτικά θα έχουμε να κάνουμε με ένα τετράθυρο αυτοκίνητο με κουπέ σχεδιαστικά στοιχεία και γονίδια από το εικονιζόμενο πρωτότυπο iVision Dynamics. Έτσι αναμένουμε ένα ιδιαίτερα δυναμικό σύνολο, με φουτουριστικό εσωτερικό στα πρότυπα του i3 και χώρους ικανούς να καλύψουν τις ανάγκες μιας οικογένειας. 

 Για την κίνησή του θα φροντίζει ένας ηλεκτροκινητήρας με ισχύ κοντά στους 300 ίππους και αυτονομία κίνησης με μια φόρτιση στα 600 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η τελική του ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 Km/h και η επιτάχυνση 0-100 θα ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 5 sec.

Επίσης, η BMW θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και στις τεχνολογικές καινοτομίες του i4 και έτσι δεν αποκλείεται να διαθέτει κάποια στοιχεία αυτόνομης οδήγησης. Η βάση του μοντέλου παραγωγής θα είναι μια νέα πλατφόρμα της BMW που θα χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μελλοντικά ηλεκτρικά & plug in υβριδικά αυτοκίνητα της φίρμας. 

Δείτε Επίσης

driving

Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση και ψήφιση, κατά πλειοψηφία, του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για το νέο σύστημα χορήγησης αδειών οδήγησης οχημάτων.

Hyundai_Convention_2019-

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10-12 Φεβρουαρίου 2019 στην Αράχωβα Βοιωτίας το Ετήσιο Συνέδριο του Δικτύου της Hyundai για το 2019.

Mitsubishi_L200

Δυναμικό παρόν θα δώσει το Mitsubishi L200 5ης γενιάς στην έκθεση Agrothessaly 2019, μία έκθεση που διαμορφώνει νέα δεδομένα για τη γεωργία και την κτηνοτροφία.

start_2

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στις Η.Π.Α. λόγω του Start Button (κουμπί μίζας) σύμφωνα με σχετική έρευνα, η οποία αποκαλύπτει ότι το κατά τα άλλα λειτουργικό αυτό κουμπί κρύβει κινδύνους για την υγεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.