Η VW ετοιμάζει το Shooting Brake Αrteon

Η VW ετοιμάζει το Shooting Brake Αrteon

Την πρακτικότητα του Arteon θα προσπαθήσει να ενισχύσει η VW στο επόμενο διάστημα, καθώς έχει ήδη στα σκαριά τη station wagon έκδοση του.

Η VW ετοιμάζει το Shooting Brake Αrteon
Ακόμη μια version θα αποκτήσει το 4θυρο κουπέ μοντέλο της VW. Oι ιθύνοντες της εταιρείας επιβεβαίωσαν πρόσφατα πως ετοιμάζουν το Arteon Shooting Brake, το οποίο θα τονίσει την πρακτική πλευρά του μοντέλου. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το τέλος του 2018 θα ξεκινήσει το λανσάρισμα του αυτοκινήτου αρχικά στις αγορές των ΗΠΑ και της Κίνας. 

Από τη κατασκοπευτική εικόνα που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο φαίνεται πως το station wagon αμάξωμα θα έχει ένα αρκετά δυναμικό πίσω τμήμα (με έντονη κλίση στο τελείωμα της οροφής), έτσι ώστε να δέσει αρμονικά με το επιθετικό εμπρόσθιο μέρος που θα παραμείνει ίδιο. 

Όπως είναι φυσικό, το γερμανικό μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα MQB και στην γκάμα των μηχανικών του συνόλων ίσως προστεθεί ένα νέο 6κύλινδρο μοτέρ βενζίνης. 
Το παρόν θα δώσουν και τα υπάρχοντα μηχανικά σύνολα πετρελαίου και βενζίνης στα 2.000 κυβικά εκατοστά με απόδοση έως 280 ίππους. Επιπλέον, ο TSI των 280 PS και ο TDI των 240 PS θα συνδυάζονται αποκλειστικά με το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION της Volkswagen.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης