Peugeot 508: Με premium ταυτότητα!

Peugeot 508: Με premium ταυτότητα!

Η γαλλική φίρμα φλερταρει όλο και πιο έντονα με τις premium αυτοκινητοβιομηχανία. Για του λόγου το αληθές το ολοκαίνουργιο οικογενειακό της αυτοκίνητο...

Peugeot 508: Κάνει τη διαφορά στα μεσαία
Η Peugeot παρουσιάζει ένα από το ομορφότερα αυτοκίνητα των τελευταίων ετών με το οποίο φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στη μεσαία κατηγορία. Με αφορμή την έκθεση της Γενεύης η Peugeot έδειξε στο κοινό το πακέτο First Edition με το οποίο θα λανσαριστεί αρχικά το μοντέλο. 

Το συγκεκριμένο θα συνδυάζεται με την κορυφαία έκδοση GT και θα προσφέρεται αποκλειστικά στους χρωματισμούς,  Ultimate Red  και Dark Blue με μαύρες χρωματικές αντιθέσεις σε λεπτομέρειες στη μάσκα καθώς και με τροχούς 19 ιντσών σε γκρι απόχρωση. Στο εσωτερικό είναι σαφής η προσπάθεια για την δημιουργία μιας άκρως ποιοτικής και πολυτελούς εικόνας καθώς σε όλες τις επενδύσεις κυριαρχεί η Αλκαντάρα και το μαλακό μαύρο δέρμα σε συνδυασμό με ξύλινες λεπτομέρειες του διάκοσμου.

Κλείσιμο





 Το νέο 508 προβάλει ένα ιδιαίτερα προηγμένο τενχολογικό προφίλ και η έκδοση First Edition δεν θα μπορούσε να μην είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη σε αυτό το κομμάτι προσφέροντας full-LED φώτα, σύστημα νυχτερινής όρασης, ηχοσύστημα της Focal με ασύρματα ακουστικά, 3D σύστημα πλοήγησης.

Ως κορυφαία έκδοση του μοντέλου η First Edition θα συνοδεύεται και από τις κορυφαίες κινητήριες μονάδες με το βενζινοκίνητο 508 να φθάνει τους 225 ίππους και το πετρελαιοκίνητο τους 180. Και στις δύο περιπτώσεις η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων.
Η Peugeot δεν έχει αποκαλύψει πόσα αυτοκίνητα θα παραχθούν όμως σημειώνει πως το 508 First Edition θα είναι περιορισμένης παραγωγής. Η πλούσια έκδοση μπορεί να παραγγελθεί οnline μέσω της πλατφόρμας της Peugeot και η παραδόσεις αναμένεται να αρχίσουν τον Οκτώβριο.

Δείτε το πρώτο video του νέου αυτοκινήτου:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης