Το Audi RS6 Avant με 510 ίππους

Το Audi RS6 Avant με 510 ίππους

Η ABT μας δίνει 60 περισσότερους λόγους για να μας αρέσει το Audi RS4 Avant. Ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος, προσθέτει με τις επεμβάσεις του 60 ίππους στην συνολική απόδοση του twin-turbo κινητήρα των 2,9 λίτρων, κάνοντας το station wagon της Audi πύραυλο με 510 ίππους.

Το Audi RS6 Avant με 510 ίππους
Η εργοστασιακή μορφή του Audi RS4 Avant είναι λίγο «πίσω» σε απόδοση, απέναντι στον κυριότερο αντίπαλο που έχει τη μορφή της Mercedes-AMG C63S. Αυτό, και μόνο σε επίπεδο πρεστιζ, είναι ένα «πλήγμα» που τουλάχιστον η ABT δε μπορεί να μην ασχοληθεί μαζί του. Έτσι λοιπόν, αυξάνει την ιπποδύναμη του κινητήρα κατά 60 ίππους και «ματσάρει» την απόδοση του έτερου Γερμανικού αντίπαλου δέους.

audi-rs4-abt-tuning-6-boi-530

Δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία επιδόσεων αλλά με δεδομένο το ότι τα 100 χλμ./ώρα από στάση ήταν υπόθεση 4,1” για τη stock μορφή του μοντέλου, μετά τις επεμβάσεις της ABT αναμένεται να έχουμε χρόνο κάτω από τα 4 δευτερόλεπτα. Νέα ανάρτηση και αντιστρεπτικές για τους δύο άξονες, είναι στοιχεία που προσφέρονται από την ABT για να ολοκληρωθεί το πακέτο των μηχανολογικών επεμβάσεων.

Κλείσιμο
audi-rs4-abt-tuning-6-boi-640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης