Με 500 άλογα το Audi RS3 της ABT

Με 500 άλογα το Audi RS3 της ABT

Με 400 ίππους που προέρχονται από έναν 5κύλινδρο 2,5 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα, είναι ασφαλές να πούμε ότι το Audi RS3 Sportback έχει περισσότερη ισχύ απ’ ότι προδίδει ένα αυτοκίνητο του μεγέθους του. Αλλά για όσους είναι δύσκολο να ευχαριστηθούν, η ABT έχει τη λύση.

Με 500 άλογα το Audi RS3 της ABT
Το hot hatch όπως επίσης και το εξίσου hot sedan φλερτάρουν τα επίπεδα ισχύος μερικών από τα supercars περασμένων ετών... Ακολουθώντας το ήδη εντυπωσιακό κιτ των 460 ίππων, το νέο πακέτο ABT Power R ανεβάζει την ισχύ στους 500 ίππους. Το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει τώρα τεράστιους δίσκους 380 mm που κρύβονται πίσω από τους τροχούς των 19 και 20 ιντσών της ABT για να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη δυνατή επιβράδυνση.

 Δεν υπάρχει καμία λέξη σχετικά με τη ροπή, αλλά σίγουρα το κιτ ξεπερνά τα 480 Nm. Η ABT υπόσχεται επίσης να βελτιστοποιήσει τα ελατήρια και τις αντιστρεπτικές της ανάρτησης, ενώ η δυνατότητα ρύθμισης του ύψους βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Ένα προσαρμοσμένο σύστημα εξάτμισης με μαύρες τετραπλές απολήξεις 102 mm, αξιοποιεί στο έπακρο το ένδοξο soundtrack του 5κύλινδρου συνόλου.

Audi-rs3-sportback-by-abt-tsiro-640
Κλείσιμο


Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πως συγκρίνεται το αναβαθμισμένο RS3 με την τυπική έκδοση της Audi, η οποία σημειώστε πως ήδη κάνει το 0-100 km/h σε 4,1 sec, προτού φτάσει στα 280 km/h της ηλεκτρονικά περιορισμένης τελικής ταχύτητας. Ο βελτιωτικός οίκος ολοκληρώνει τις αναβαθμίσεις με ένα διακριτικό οπτικό εξωτερικό κιτ που περιλαμβάνει μια πρόσθια αεροτομή, πρόσθετο πλέγμα με το λογότυπο "RS3", καθώς και ένα σύνολο αεροδυναμικών βοηθημάτων στην ουρά.

Σε ότι αφορά στο εσωτερικό, μια ποικιλία από ανθρακονήματα, νέα πατάκια δαπέδου και άλλα αξεσουάρ δίνουν μια νέα σπορ εικόνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης