H BMW X5 M που βάζει κάτω την Urus

H BMW X5 M που βάζει κάτω την Urus

Ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος G-Power βάζει στο «στόχαστρο» τη νέα Lamborghini Urus και με τις προτάσεις για την αναβάθμιση της BMW X5 M θέλει να μας κάνει να την ξεχάσουμε. Βασικό συστατικό για την προσπάθεια αυτή, είναι οι 750 ίπποι του κινητήρα μετά τις σχετικές περιποιήσεις.

H BMW X5 M που βάζει κάτω την Urus
Πολύς ο «θόρυβος» γύρω από τη Lamborghini Urus που με τον 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα της Audi
, προσφέρει 650 ίππους για έντονες συγκινήσεις στον οδηγό. Επισήμως, η Urus είναι το ταχύτερο πολυτελές SUV, μια και χρειάζεται μόλις 3,6” για το 0-100 χλμ./ώρα, ενώ έχει και τελική ταχύτητα που φτάνει τα 307 χλμ./ώρα.

BMW-X5_GPOWER-boi-530
Κλείσιμο


Για να «σταθούν απέναντι» σε αυτά τα νούμερα, οι βελτιωτές της BMW X5 Μ έχουν πολλά να προτείνουν. Από το 2014 όταν και παρουσιάστηκε το μεγάλο SUV της BMW που έχει έτσι και αλλιώς τις φροντίδες του M- Division, προσφέρει έντονες συγκινήσεις σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις. Οι βελτιωτές όμως δεν αρκούνται σε αυτά.

BMW-X5_GPOWER-boi-640


 Από τους 575 ίππους της εργοστασιακής έκδοσης, το πρώτο στάδιο που προτείνει η G-Power είναι 650 ίππων. Δεν τελειώνει όμως εκεί. Στο δεύτερο στάδιο, η απόδοση ανεβαίνει στους 700 ίππους, ενώ το τρίτο –και τελευταίο- στάδιο για την Χ5 Μ είναι οι 750 ίπποι. Από εκεί και πέρα, το λόγο παίρνουν οι σχεδιαστές της εταιρείας, που έχουν να προτείνουν πολλές αλλαγές στην εμφάνιση προκειμένου να γίνει το μεγάλο SUV της BMW ακόμα πιο ξεχωριστό.

BMW-X5_GPOWER-boi-640b
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης