Το πιο off road Jeep Wrangler

Το πιο off road Jeep Wrangler

Θέλοντας να δώσει έναν διαφορετικό και πιο «άγριο» τόνο στο μοντέλο Jeep Wrangler, η Mopar προσφέρει τις ανάλογες εκτός δρόμου δυνατότητες, οι οποίες συνδυάζονται με τις απαραίτητες αισθητικές παρεμβάσεις.

Το πιο off road Jeep Wrangler
Η Mopar, η εταιρεία που έχει αναλάβει την παροχή γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ για τα μοντέλα του FCA Group, έχει ξοδέψει πάνω από 100.000 ώρες για να ετοιμάσει την λίστα, με περισσότερα από 200 προϊόντα, ειδικά για το Wrangler. mopar-wrangler-la-05-chariatis-530


Δύο από τα πρώτα δείγματά της παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Το πρώτο αφορά την τρίθυρη έκδοση Sport, στην οποία έχει τοποθετηθεί σχάρα οροφής, πλαϊνά γραφικά με σχέδια από το μονοπάτι Moab, που θεωρείται ένα από τα πιο δύσκολα και επικίνδυνα παγκοσμίως, καθώς και προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Κλείσιμο
Το δεύτερο μοντέλο, που έχει βασιστεί επάνω στο τετράθυρο Wrangler Rubicon είναι σαφώς και το εντυπωσιακότερο. Βασικό χαρακτηριστικό είναι η αντικατάσταση των θυρών από σωληνωτά πλαίσια πάχους 5 εκατοστών, εξωτερικά τοποθετημένο σύστημα εισαγωγής αέρα (snorkel), καθώς και κιτ πρώτων βοηθειών.

mopar-wrangler-la-06-chariatis-640
 

Και τα δύο μοντέλα «πατάνε» επάνω σε ελαστικά All-Terrain της BF Goodrich, ενώ στο εσωτερικό τους κυριαρχούν στοιχεία πολυτέλειας, όπως τα επενδυμένα με Katzkin δέρμα καθίσματα και τα βαμμένα διακοσμητικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης