Το ηλεκτρικό supercar των 1.360 ίππων

Το ηλεκτρικό supercar των 1.360 ίππων

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση των εξωπραγματικών επιδόσεων του νέου μοντέλου Tesla Roadster, έρχεται μία άγνωστη φίρμα, η XING Mobility, να λανσάρει το νέο της μοντέλο, Miss R, που όπως δηλώνει και η ίδια αναμένεται να είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής.

Το ηλεκτρικό supercar των 1.360 ίππων
Με έδρα την Ταϊπέι, η startup εταιρεία μας αποκαλύπτει το δημιούργημα της Miss R, το οποίο διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, που αποδίδουν συνολικά 1.360 ίππους, ισοφαρίζοντας την ισχύ των κινητήρων εσωτερικής καύσης που εφοδιάζουν τα Koenigsegg One:1 και Agera RS. Η παραπάνω ισχύς σε συνδυασμό με την τετρακίνηση, χαρίζουν εξωπραγματικές επιταχύνσεις που «σπάνε» τα πρωτεία του Tesla Roadster.

xing-mobility-miss-r (1)-chariatis-530

Κλείσιμο
Απλά σημειώστε ότι για το 0-100 km/h το Miss R χρειάζεται μόλις 1,8 δευτερόλεπτα, το 0-200 km/h επιτυγχάνεται σε 5,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 270 km/h. To πλαίσιο του Miss R δημιουργήθηκε γύρω από μια αρθρωτή μπαταρία που περιλαμβάνει 4.116 ιόντα λιθίου. Βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι στην περίπτωση που αποφορτιστεί, ο ιδιοκτήτης μέσα σε μόλις 5 λεπτά μπορεί να την αποσυνδέσει και να την αντικαταστήσει με μια νέα μπαταρία.



 Το XING Mobility Miss R θα παραχθεί σε μόλις 20 μοντέλα, με την παραγωγή να ξεκινά το 2019, ενώ η τιμή αναμένεται να φτάσει το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης