SEAT: Λανσάρει brand για μοντέλα επιδόσεων

SEAT: Λανσάρει brand για μοντέλα επιδόσεων

Η Seat σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετατρέψει το επόμενο διάστημα τον όρο «Cupra», ως μια ξεχωριστή επωνυμία μιας νεοσύστατης επίσημης υπό-μάρκας μέσα στον όμιλο, που θα αφορά τι άλλο από τα αυτοκίνητα επιδόσεων.

SEAT: Λανσάρει brand για μοντέλα επιδόσεων
Ο πρόεδρος της Seat, Luca de Meo, κρατούσε σφιχτά τα χαρτιά του κοντά στο στήθος του, όταν συζητούσε για το ενδεχόμενο μίας αυτόνομης μάρκας με την επωνυμία «Cupra». Εντούτοις, ανέφερε ότι θα μπορούσε να υπάρξει ανακοίνωση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2018 για κάτι τέτοιο. "Νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα ανάπτυξης αυτού του τομέα της μάρκας. Στο παρελθόν η
Seat
παρουσιάστηκε  μονοδιάστατη. Το Cupra μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε μια άλλη διάσταση
Κλείσιμο
πλέον", πρόσθεσε.

Ο χαρακτηρισμός Cupra υπάρχει αυτή τη στιγμή μόνο ως έκδοση που υποδηλώνει την υπέρογκη ισχύ του Leon, αλλά στο όχι πολύ απομακρυσμένο μέλλον, ένα Ateca Cupra θα γίνει πραγματικότητα. Παρά το γεγονός αυτό, ο ισπανός κατασκευαστής αυτοκινήτων πρόσφατα κατέθεσε ένα εμπορικό σήμα για ένα αποκλειστικό λογότυπο Cupra, καθώς φαίνεται να επεκτείνει το όνομα σε όλο το εύρος της Seat.

Πέρα από την καταχώριση ενός σήματος Cupra, η Seat πρόσφατα υπέβαλε εφαρμογές εμπορικών σημάτων για τα ονόματα Tango, Salsa και Bolero, ονόματα που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως από τρία σπορ concept της φίρμας τα χρόνια που πέρασαν. Είναι απολύτως εφικτό να… αναστηθούν και να αποτελέσουν μέρος της μάρκας Cupra.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης