Ενα video που πρέπει να δούμε ΟΛΟΙ...

Ενα video που πρέπει να δούμε ΟΛΟΙ...

Κάποιες φορές οι στιγμές που δεν συνέβησαν ποτέ είναι οι πιο σημαντικές. Το σποτ που αφορά το νέο Volvo XC60 είναι ένα από τα πιο εύστοχα και έξυπνα και… ανατριχιαστικά που έχουν δημιουργηθεί ποτέ.

Κάποιες φορές οι στιγμές που δεν συνέβησαν ποτέ είναι οι πιο σημαντικές. Το σποτ που αφορά το νέο Volvo XC60 είναι ένα από τα πιο εύστοχα και έξυπνα και… ανατριχιαστικά που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Είναι όμως και ιδιαίτερα ρεαλιστικό: Το μέλλον της ασφάλειας είναι εδώ, όπως ισχυρίζονται οι Σουηδοί.

Κάποιες φορές, η ζωή παίζει πολλά παιχνίδια. Άλλοτε καλώς καμωμένα και άλλες φορές βγαλμένα από τους χειρότερους εφιάλτες μας. Στο video που θα δείτε, η Volvo ακουμπά ευαίσθητες χορδές που ξεκινούν από την τρυφερή παιδική ηλικία και καταλήγουν στο παραλίγο αναπόφευκτο. Το αίσιο τέλος απαλύνει κάθε δύσκολη σκέψη.

Το συμπέρασμα από αυτό το πολύ ευρηματικό δημιούργημα των Σουηδών είναι πως για να μπορείς να ζήσεις στιγμές και να ονειρευτείς, από παιδί μέχρι μεγάλος, απαιτείται να είσαι όρθιος και υγιής. Για να συμβεί αυτό προτεραιότητα έχει η ασφάλεια στο δρόμο. Κάτι για το οποίο η Volvo δεσμεύεται έμπρακτα πως το τηρεί εδώ και χρόνια, ενώ θα το κάνει με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη στο μέλλον…

VOLVO XC60_newsauto

Volvo-XC60-2018-inter-tsiro-640 Volvo-XC60-2018-tsiro-640ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ricciardo-monaco18

H απόλυτη κυριαρχία του Daniel Ricciardo στους δρόμους του πριγκιπάτου συνεχίστηκε! Μετά το 3 στα 3 στις ελεύθερες δοκιμές, ο Αυστραλός έκανε το 3 στα 3 και στις τρεις περιόδους των κατατακτήριων.

karoqmall1

Το νέο Skoda Karoq βρίσκεται ήδη στο Athens Metro Mall, όπου και θα παραμείνει στη διάθεση των επισκεπτών, για τις επόμενες 3 εβδομάδες

Hamburg-ban21

Το Αμβούργο, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, θέτει σε ισχύ από τα τέλη του μήνα απαγορεύσεις για την κίνηση των diesel σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης, ανοίγοντας τον χορό των απαγορεύσεων για τα πετρελαιοκίνητα οχήματα στη χώρα.