Το Opel Tigra έρχεται ξανά

Το Opel Tigra έρχεται ξανά

To Tigra της Opel, ήταν ένα επιτυχημένο μικρό coupe με μεγάλη απήχηση σε νέους κυρίως αγοραστές, στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ωστόσο, από τότε πέρασε πολύς καιρός και η γερμανική φίρμα μπήκε σε περίοδο αγρανάπαυσης στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το ψηφιακό σχέδιο του Kamil Podolak μας εμφανίζει ένα φουτουριστικό διθέσιο coupe, το οποίο φλερτάρει με τη νέα γενιά του Tigra, που θα φέρει κάποια στιγμή στη ζωή η Opel. Το αεροδυναμικό αμάξωμα, τα λεπτά φωτιστικά σώματα πορείας LED, αλλά και ο εμπρός προφυλακτήρας με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, παραπέμπουν απευθείας στο Opel GT Concept. Opel-Tigra-front-tsiro-640
Opel-Tigra-tsiro-640 Στο εσωτερικό συνεχίζονται οι φουτουριστικές γραμμές με κυρίαρχο στοιχείο το τιμόνι του αύριο, με πολλαπλές λειτουργίες ενσωματωμένες επάνω του, ενώ ξεχωρίζουν επίσης το εξελιγμένο HUD, η κεντρική οθόνη όπως επίσης και οι κάμερες οι οποίες αντικαθιστούν τους συμβατικούς καθρέπτες.
Opel-Tigra-back-tsiro-640 Opel-Tigra-body-tsiro-640 Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ενδελεχή ενασχόληση της εταιρίας με τα SUV απανταχού διαστάσεων, σειρά θα πάρει η υλοποίηση ενός μικρού αθλητικού coupe με έμφαση στην προχωρημένη σχεδίαση, ειδικά τώρα που το κόστος δεν αποτελεί αγκάθι, μετά και την εξαγορά της Opel από το Group PSA.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Nano-1000

Το Nano παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2008 από την Tata ως η απτή απόδειξη ενός πραγματικά φθηνού αυτοκινήτου (το αυτοκίνητο των 2.500 ευρώ όπως έγινε γνωστό), το οποίο συγκέντρωσε πάνω του παγκοσμίως τα φώτα της δημοσιότητας ιδίως σε μια εποχή κρίσης για την αυτοκίνηση στην Ευρώπη.

1
T-Cross

H VW δίνει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για το επερχόμενο μικρό SUV μοντέλο της, το οποίο θα αποκαλυφθεί το Φθινόπωρο.

portofino1

Το entry level μοντέλο της Ferrari επανέρχεται στο προσκήνιο πιο ισχυρό, πιο όμορφο και πιο ακριβό. Μπορεί πλέον να προσδιοριστεί ως μία πραγματική all around Ferrari και όχι απλά ως ένα μοντέλο περιορισμένης χρήσης;

Tucson-Trip-1000a

To Tucson ανανεώνεται σε αρκετούς τομείς της υπόστασής του και βάζει ακόμη πιο υψηλούς στόχους, έχοντας ήδη επιτύχει να είναι το best-seller μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη.