Υβριδικό και τετρακίνητο SUV από τη Mitsubishi

Υβριδικό και τετρακίνητο SUV από τη Mitsubishi

Οι νέας τεχνολογίας μπαταρίες του GT-PHEV θα εξασφαλίζουν ηλεκτρική αυτονομία 120 km, ιδιαίτερα υψηλή για ένα plug-in υβριδικό όχημα.

Υβριδικό και τετρακίνητο SUV από τη Mitsubishi
Την τεχνολογική και σχεδιαστική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια παρουσιάζει η Mitsubishi στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού. Το πρωτότυπο Ground Tourer GT-PHEV είναι ένα υβριδικό SUV με σπορ εμφάνιση και επιδόσεις.

Το πρώτο επιτυγχάνεται από τις δυναμικές γραμμές, τους μεγάλους τροχούς και τις μικρές γυάλινες επιφάνειες, ενώ το δεύτερο από την παρουσία τριών ηλεκτρικών μοτέρ που θα συνδράμουν τον κινητήρα εσωτερικής καύσης.



Οι νέας τεχνολογίας μπαταρίες του GT-PHEV θα εξασφαλίζουν ηλεκτρική αυτονομία 120 km, ιδιαίτερα υψηλή για ένα plug-in υβριδικό όχημα. Η συνολική αυτονομία θα ξεπερνά – σύμφωνα με την Mitsubishi – τα 1.200 km. Ο ένας ηλεκτροκινητήρας θα είναι τοποθετημένος στον εμπρός άξονα και οι άλλοι δύο στον πίσω, καθιστώντας το Ground Tourer ένα τετρακίνητο SUV.
Κλείσιμο

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στη συνδεσιμότητα του GT-PHEV Concept με το περιβάλλον. Αισθητήρες και κάμερες στο αυτοκίνητο, αλλά και δεδομένα που θα συγκεντρώνονται από το διαδίκτυο για τη διαδρομή και τις καιρικές συνθήκες, θα επιτρέπουν στο SUV της Mitsubishi να κάνει ιδανική διαχείριση της ενέργειας αλλά και ρύθμιση της τετρακίνησης.

Οι επισκέπτες της έκθεσης στη γαλλική πρωτεύουσα θα δουν επίσης από κοντά το πρωτότυπο eX αλλά και τις ανανεωμένες εκδόσεις των Outlander / Outlander PHEV (το δεύτερο είναι plug-in υβριδικό).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης