Από τον Αλόνσο εξαρτάται…

Από τον Αλόνσο εξαρτάται…

Η πίεση μεγαλώνει στα πάντοκ όσο ο Ισπανός δεν ανακοινώνει τα σχέδιά του για τη νέα χρονιά.

Από τον Αλόνσο εξαρτάται…
Η κατάσταση τείνει να πάρει κωμικοτραγικές διαστάσεις με τον Ισπανό να δηλώνει χτες, στα πάντοκ του Ιντερλάγος: «Δεν υπάρχει καμιά πίεση χρόνου για να πω ή να κάνω οτιδήποτε. Τη μια βδομάδα λέτε ότι θα πάω στη McLaren. Την άλλη λέτε για τη Lotus, πράγματι συζητάμε με το Λόπεζ για το μέλλον αλλά επιχειρηματικά όχι για τη F1. Σήμερα διάβασα πως αγόρασα τη Marussia για ένα δολάριο, αυτό κι αν είναι ψέμα. Όλο τα ίδια λέτε η ουσία όπως σας είπα στην Ιαπωνία βρίσκεται σε μια απόφαση που πήρα 2, 3 μήνες πριν, ακολούθησα αυτή την κατεύθυνση και ελπίζω σύντομα να ξέρω που θα με βγάλει».

Από την πλευρά του ο Φέτελ που έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη Red Bull και περιμένει από τη Ferrari ν’ ανακοινώσει τη συνεργασία τους δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο εκτός από υπομονή.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Γερμανός πρωταθλητής τόνισε:
Κλείσιμο
«Ελπίζω σύντομα να έχουμε νέα, βέβαια το ίδιο έλεγα και πριν ένα μήνα, ακόμη ελπίζω. Ξέρω τι θα κάνω είναι ξεκάθαρο και ξέρω τι γίνεται».



Ο φρεσκοξυρισμένος Φέτελ ήταν  χτες ήρεμος και χαμογελαστός μπροστά στις κάμερες.

Ένας ακόμη παγκόσμιος πρωταθλητής σε αναμονή για το τι θα κάνει ο Αλόνσο
είναι και ο Μπάτον. Προφανώς εκνευρισμένος από την παρατεταμένη αβεβαιότητα ο Βρετανός θέλει από την πλευρά του να πιέσει τη McLaren να λάβει αποφάσεις: « Είμαι σε μια θέση όπου δεν ξέρω με σιγουριά αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό μου. Αυτό με κάνει να δω προς άλλες κατευθύνσεις και πιθανότητες. Η F1 και οι αγώνες αποτελούν μεγάλο μέρος της ζωής μου αλλά δεν είναι το μόνο. Δε νιώθω ότι με διώχνει κανείς εδώ θα είμαι ίσως σε διαφορετικό ρόλο».

Τα απόνερα της εν λόγω απόφασης καθυστερούν τις ανακοινώσεις στη Lotus καθώς ο Γκροζάν γλυκοκοιτάει πιο ψηλά. Την ίδια στιγμή ο Σούτιλ λέει πως έχει συμβόλαιο με τη Sauber για το 2015 παρότι η ομάδα ανακοίνωσε ως δίδυμο οδηγών τους Έρικσον και Νασρ. Στην Ελβετική ομάδα έσπευσαν ν’ ανακοινώσουν το Βραζιλιάνο οδηγό στη Βραζιλία για προφανείς λόγους χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Διαβάστε εδώ για τη συνεργασία Νασρ - Sauber.

Την ίδια στιγμή στη Force India σκέφτονται μήπως πάρουν το Σούτιλ στη θέση του Πέρεζ. Δεδομένου πως το 2015 έχουμε Μεξικάνικο GP, το να μείνουν και οι δυο Μεξικάνοι οδηγοί χωρίς ομάδα φαντάζει απίθανο ή και ατυχές.

Σε μεγάλο βαθμό όλα εξαρτώνται από τον Αλόνσο.
Ο Ισπανός ξέρει καλά πως αν δεν κάνει τίποτα η Ferrari πρέπει να τον πληρώσει για το 2015 και το 2016. Είτε τον χρησιμοποιήσει είτε όχι. Ο Φέτελ περιμένει να πάει στην Ιταλική ομάδα, ο Ράικονεν φοβάται μη ξαναδεί το ίδιο έργο με το 2009 και αναγκαστεί να μείνει αυτός εκτός παιχνιδιού. Μην το αποκλείεται αν στη Ferrari αναγκαστούν να διαλέξουν να μείνει εκτός ο Φινλανδός. Παρότι οι καλά γνωρίζοντες θεωρούν δεδομένο πως στο Άμπου Ντάμπι φέτος ο Αλόνσο θ’ αγωνιστεί για τελευταία φορά με την κόκκινη φόρμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης