Video: Η Aston V12 Vantage S αναστατώνει στο πέρασμά της

Video: Η Aston V12 Vantage S αναστατώνει στο πέρασμά της

Στο ερημικό τοπίο του Παλμ Σπρινγκς, στη νότια Καλιφόρνια, στήθηκε το ιδανικό σκηνικό για την παρουσίαση της V12 Vantage S σε επιλεγμένους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου.

Video: Η Aston V12 Vantage S αναστατώνει στο πέρασμά της
Η Aston Martin δημιούργησε ένα σύντομο video με το πισωκίνητο coupe να μαγνητίζει τα βλέμματα, βαμμένο σε γαλάζιο χρώμα. Η V12 Vantage S φθάνει σε τελική ταχύτητα τα 330 km/h και επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 3,9 sec. Γίνεται έτσι το ταχύτερο μοντέλο στην 100ετή ιστορία της Aston Martin, με εξαίρεση την περιορισμένης παραγωγής One-77. 

Η ισχύς του 6λιτρου κινητήρα ανέρχεται σε 573 PS, ενώ η μέγιστη τιμή της ροπής φθάνει τα 63,2 kgm. Η V12 Vantage S φέρει το νέο αυτόματο 7τάχυτο κιβώτιο Sportshift III, με την τεχνολογία του να προέρχεται από την αγωνιστική εμπλοκή της Aston Martin στο θεσμό Vantage GT.

Η ανάρτηση περιλαμβάνει ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, με τρεις θέσεις (Normal, Sport, Track). Τα φρένα έχουν κεραμικούς δίσκους, διαμέτρου 398 mm μπροστά και 360 mm πίσω. Οι τροχοί των 19 ιντσών πατούν σε ελαστικά P Zero Corsa της Pirelli (255/35 στους μπροστινούς τροχούς και 295/30 στους πίσω). Χρήση ανθρακονήματος στο αμάξωμα και «πινελιές» στο εσωτερικό συμπληρώνουν την εικόνα της… ιδιαίτερης V12 Vantage S.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης