Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το Nissan Note;

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το Nissan Note;

Με την έναρξη παραγωγής στο εργοστάσιο του Σάντερλαντ της Αγγλίας, αρχίζει η εποχή του νέου Note.

Με πληρότητα 100% η επιστροφή των αδειούχων
Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το Nissan Note;
Το μικρό πολυμορφικό θα σταθεί δίπλα στο ανανεωμένο Micra και θα εμπλουτίσει τη γκάμα της Nissan, απευθυνόμενο σε όσους αναζητούν ένα αστικό αυτοκίνητο με πλούσιους χώρους. Το ενδιαφέρον του ευρωπαϊκού κοινού δείχνει έντονο και αποτυπώνεται στις 14.000 προ-παραγγελίες που έχει δεχτεί από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα η Nissan. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του C+S, οι πωλήσεις του νέου Note στη χώρα μας θα αρχίσουν στα μέσα Οκτωβρίου. Το αυτοκίνητο έχει μήκος 4,1 m, μεταξόνιο 2,6 m και χώρο αποσκευών με όγκο 325 lt. Θα είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες, δύο βενζίνης και έναν πετρελαίου.

Στη βάση βρίσκεται ο τρικύλινδρος 1.2 με 80 ισχύ PS και 11,2 kgm ροπής. Καταναλώνει σε μεικτό κύκλο 4,7 lt/100km και εκπέμπει 109 g. CO2 ανά km. Στην υπερτροφοδοτούμενη παραλλαγή του, αποδίδει 98 PS και ροπή 14,5 kgm στις 4.400 rpm. Ο κομπρέσορας αποσυνδέεται από τον κινητήρα στις χαμηλές ταχύτητες, βελτιώνοντας την κατανάλωση καυσίμου. Σε συνδυασμό με start/stop και μηχανικό κιβώτιο η μέση κατανάλωση είναι 4,3 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων στα 99 g/km, ενώ με το CVT (συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων) οι ρύποι ανεβαίνουν στα 119 g/km. Ο 1.5 diesel με 90 PS, τον οποίο έχει εξελίξει η Nissan από κοινού με τη Renault, χρειάζεται 3,6 lt. καυσίμου ανά 100 km και εκπέμπει 95 g/km.

Η Nissan προσφέρει ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό, συγκρινόμενο με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Περιλαμβάνονται συστήματα που ειδοποιούν τον οδηγό για όχημα στο «τυφλό» σημείο των εξωτερικών καθρεπτών, για ακούσια αλλαγή λωρίδας αλλά και για ανίχνευση κινούμενων ανθρώπων ή αντικειμένων προς το αυτοκίνητο. Τέσσερις κάμερες – μία σε κάθε πλευρά του οχήματος – προσφέρουν ορατότητα 360 μοιρών στο νέο πολυμορφικό της Nissan. Οι εικόνες μεταδίδονται στην οθόνη 5,8 ιντσών της κεντρικής κονσόλας του Note, επιτρέποντας στον οδηγό να βλέπει τι συμβαίνει περιμετρικά του αυτοκινήτου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης