Η McLaren 720S Spider του Ρικιάρντο

Η McLaren 720S Spider του Ρικιάρντο

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο φαίνεται ότι θέλει να… αποκηρύξει κάθε αναφορά απ’ το πρόσφατο παρελθόν του με την ομάδα της McLaren, βάζοντας πωλητήριο και στην προσωπική του 720S Spider...

230606130723_ricciardo-mclaren1
Δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί εάν το εκπληκτικό supercar, με τις customized επιλογές του Αυστραλού οδηγού έχει αγοραστεί από τον ίδιο. Ή εάν ήταν δώρο της McLaren, την εποχή που ο Ρικιάρντο έτρεχε στη Formula 1 για λογαριασμό της.

Το σίγουρο είναι ότι αλλάζει χέρια! Η πώληση θα γίνει μέσω του McLaren New Forest, στο Ηνωμένο Βασίλειο, με εκτιμώμενη τιμή τις 272.000 δολάρια.  Η McLaren του Ρικιάρντο έχει διανύσει μόλις 10.861 χιλιόμετρα.



Παρότι έχει αντικατασταθεί πρόσφατα από την 750S, η McLaren 720S παραμένει ένα από τα πιο εμβληματικά supercars της τελευταίας δεκαετίας.

Οι 710 ίπποι και τα 770 Nm ροπής του V8 twin-turbo των 4.0 λίτρων, δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία περί του λόγου το αληθές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η McLaren του Ρικιάρντο διαθέτει πληθώρα customized επιλογών, όπως Lantana Purple χρώμα, ανθρακονήματα εξωτερικά και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, έξτρα pack ηλεκτρονικών συστημάτων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης