Αναβάθμιση με την ασύρματη ενημέρωση Apple CarPlay από την Volvo

Αναβάθμιση με την ασύρματη ενημέρωση Apple CarPlay από την Volvo

Η Volvo εμπλουτίζει τα μοντέλα της, με την πιο πρόσφατη ασύρματη (over-the air) ενημέρωση infotainment για τους χρήστες του Apple CarPlay.

220713123809_VOLVO-XC90-4-550x330
Tο Apple Maps και οι κατάλληλες υποστηριζόμενες εφαρμογές πλοήγησης γίνονται πλέον διαθέσιμες στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ακριβώς πίσω από το τιμόνι.
Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων προβάλλει πλέον και πληροφορίες σχετικές με το τηλέφωνο. Οι χρήστες της εφαρμογής, χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα στο τιμόνι και μέσω της κεντρικής οθόνης, μπορούν να διαχειριστούν τις κλήσεις τους.


Παράλληλα, με την ανανεωμένη εφαρμογή, ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει, μέσω των ίδιων πλήκτρων, εάν οι πλευρικοί καθρέπτες θα αναδιπλώνονται, όταν κλειδώνει το αυτοκίνητο, αλλά και να επεξεργάζεται ρυθμίσεις του κινητήρα.

Το πινακίδιο του CarPlay στην κεντρική οθόνη περιλαμβάνει πλέον και πληροφορίες για τα media. Η βελτιωμένη αλληλεπίδραση με τα media αναβαθμίζει τα επίπεδα ψυχαγωγίας του οδηγού και των επιβατών.

«Όταν οι πελάτες μας μπαίνουν στο Volvo τους, θέλουμε να βιώνουν μία καλύτερη εμπειρία σε σχέση με εκείνη της προηγούμενης ημέρας – οι ασύρματες (over-the-air)ενημερώσεις μας είναι ακρογωνιαίος λίθος για αυτή τη φιλοδοξία», σχολίασε ο Άλβιν Μπάκενες, Επικεφαλής Εξέλιξης Λογισμικού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης