Μία Porsche 718 Spyder RS για το χέρι

Μία Porsche 718 Spyder RS για το χέρι

Η Porsche Design λανσάρει ένα ιδιαίτερο ρολόι, το οποίο συνοδεύει τους κατόχους του στον ξεχωριστό κόσμο της νέας 718 Spyder RS.

230511133002_Porsche-Chrono-043212

Η Porsche είναι μία από τις εταιρείες που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη μόδα και το lifestyle που ακολουθεί τη φιλοσοφία της, δημιουργώντας πολλά premium αξεσουάρ για εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν και εκτός αυτοκινήτου.

Πρόσφατα ο Γερμανός κατασκευαστής παρουσίασε την σκληροπυρηνική έκδοση «718 Spyder RS», ένα μοντέλο που ξεχωρίζει για τις επιδόσεις και τον σπορ χαρακτήρα του, πάντα συνοδευόμενο με την πολυτέλεια που πηγάζει από τα μοντέλα της μάρκας. 

Για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο νέο αυτό το μοντέλο, η Porsche κατασκεύασε και ένα εμπνευσμένο από την Spyder ρολόι, σχεδιασμένο από το τμήμα Porsche Design και κατασκευασμένο στην Ελβετία.

Ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι ο σκελετός τιτανίου, ο οποίος εκτός από ελαφρύς είναι διαθέσιμος σε ασημί και μαύρη απόχρωση θυμίζοντας ζάντα αυτοκινήτου. Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με αντιχαρακτικό κρύσταλλο με 7 επιστρώσεις, ενώ το εσωτερικό πάνελ είναι από ανθρακονήματα σε μαύρο φόντο.

Οι δείκτες είναι κατασκευασμένοι από υλικό «Super-LumiNova», με το Race-Tex, ένα υλικό που συναντάμε και στην καμπίνα της 718 Spyder RS να έχει χρησιμοποιηθεί στο δερμάτινο λουράκι. 

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία είναι ότι ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 114 χρώματα για το εσωτερικό πάνελ. Όσο για την τιμή του ρολογιού, αυτό κοστίζει 8.000 ευρώ και μπορεί να αγοραστεί αποκλειστικά από κατόχους της Porsche 718 Spyder RS.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης