Συλλεκτική έκδοση για την Alpine A110

Συλλεκτική έκδοση για την Alpine A110

Η Alpine γιορτάζει την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με την δημιουργία μίας περιορισμένης παραγωγής έκδοσης της Α110.

230317132420_Alpine-A110-San-Remo-Special-Edition-200-units-2

Το 1973 αποτέλεσε χρονιά-ορόσημο για την Alpine, καθώς τότε, με την πρώτη γενιά της Α110 κατέκτησε τον πρώτο της παγκόσμιο τίτλο στους αγώνες ράλι, ενώ την ίδια στιγμή το συγκεκριμένο μοντέλο συμπλήρωνε μία δεκαετία στην αγορά. 

Τα 50 χρόνια από τη νίκη του αυτοκινήτου στον αγώνα του Σαν Ρέμο, που σηματοδότησε και την κατάκτηση του τίτλου, ήταν η καλύτερη αφορμή για να λανσαριστεί φέτος η έκδοση «San Remo 73 Special Edition» της Α110. Η ειδική αυτή έκδοση, θα παραχθεί μόλις σε 200 μονάδες και η Alpine έχει ανακοινώσει πως οι παραγγελίες από τους ενδιαφερόμενους γίνονται ήδη δεκτές από τις 17 Μαρτίου.

Η San Remo 73 Special Edition ξεχωρίζει από τη βαφή Original Caddy Blue με μαύρες λεπτομέρειες και κόκκινη οροφή από ανθρακόνημα. Επιπλέον, στις πλευρές του αμαξώματος ξεχωρίζουν τα ασπρόμαυρα αυτοκόλλητα, ενώ και οι ζάντες Grand Prix Brilliant Blanc με διάμετρο 18 ιντσών δίνουν τον τόνο της συνολικής αισθητικής.

Στο εσωτερικό οι γκρι ραφές στα καθίσματα και τα μπάκετ καθίσματα της Sabelt έρχονται σε πλήρη συμφωνία με τις ασπρόμαυρες ρίγες που συνεχίζουν το εξωτερικό μοτίβο. Η απόδοση του κινητήρα παραμένει στους 300 ίππους, όπως και η πολύ ευχάριστη οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου που δεν έχει κάποιες μηχανολογικές επεμβάσεις. Η τιμή της ειδικής αυτής έκδοσης, έχει οριστεί στις 89.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης