Μία σπέσιαλ έκδοση του Audi RS e-tron

Μία σπέσιαλ έκδοση του Audi RS e-tron

Η Audi λανσάρει μία ειδική έκδοση του RS e-tron GT αποκλειστικά για την αγορά των ΗΠΑ.

230316174702_Audi-RS-e-tron-GT-Special-Edition_I

Το Audi RS e-tron GT αποτελεί την ισχυρότερη έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της με κυρίαρχα στοιχεία την εντυπωσιακή σχεδίαση και τις εκρηκτικές επιδόσεις του, που αποτελούν και ορισμένες από τις αξίες της γερμανικής εταιρείας.

Τα στελέχη του επίσημου εισαγωγέα της Audi στις ΗΠΑ αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα, ειδική έκδοση του εν λόγω μοντέλου, η οποία θα διακρίνεται ακόμα περισσότερο και θα απευθύνεται σε λίγους.

Όπως ανακοινώθηκε, το εγχείρημα έχει την κωδική ονομασία «Project_513/2» και η ουσία του είναι η ύπαρξη μίας συλλεκτικής εκδοχής τού RS e-tron GT που να μοιάζει με το πρωτότυπο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την εξέλιξή του μέχρι να μπει σε διαδικασία παραγωγής.

Έτσι, οι Αμερικανοί ζήτησαν από τους ανθρώπους του τμήματος που ασχολούνται με τις εξατομικευμένες εκδόσεις των μοντέλων της Audi να δημιουργήσουν αυτοκόλλητα τα οποία προσαρμοζόμενα στο αμάξωμα του αυτοκινήτου κάνοντάς το να μοιάζει με αυτό του καμουφλαρισμένου πρωτότυπου.

Τα βασικά χρώματα είναι το κόκκινο και το μαύρο, δηλαδή αυτά που χαρακτηρίζουν την Audi Sport, το αγωνιστικό τμήμα τής εταιρείας. Το RS e-tron GT «Project_513/2» θα διαθέτει νέας αποκλειστικής σχεδίασης τροχούς 21 ιντσών, κεραμικούς δίσκους με κόκκινου χρώματος κάλυμμα στις δαγκάνες.

Στο εσωτερικό του, οι αλλαγές αφορούν σε στοιχεία τα οποία προσδιορίζουν τη μοναδικότητα της έκδοσης. Για παράδειγμα, το πλαίσιο των αεραγωγών είναι βαμμένο στο ίδιο κόκκινο χρώμα που έχει το εταιρικό σήμα τής Audi στο αμάξωμα. Το ίδιο χρώμα υπάρχει στο τιμόνι, στα πατάκια και στις ραφές της επένδυσης των καθισμάτων.

Το RS e-tron GT «Project_513/2» θα κατασκευαστεί μόλις σε 75 αριθμημένες μονάδες και θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ. Τέλος, η κωδική ονομασία του αντιπροσωπεύει την κατηγορία του αυτοκινήτου, τη γενιά του και τον τύπο τού αμαξώματος, σύμφωνα με τη μεθοδολογία που εφαρμόζει η Audi.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης