Αγωνιστικό Honda CR-V με 800 ίππους

Αγωνιστικό Honda CR-V με 800 ίππους

Η Honda βάζει τις τελευταίες πινελιές σε μια εκρηκτική αγωνιστική έκδοση του CR-V με υβριδικό κινητήρα που θα αγγίζει τους 800 ίππους 

Honda-CR-V_Racer__2_
Το Honda CR-V είναι ένα ποιοτικό και απόλυτα ικανό SUV το οποίο ξεχωρίζει για την άνεση, την ασφάλεια και τον premium χαρακτήρα του. Οι άνθρωποι της Honda λοιπόν σκέφτηκαν να δώσουν και λίγο σπορ χαρακτήρα στο μοντέλο τους προκειμένου να ανάψουν τα αίματα των πατεράδων που συνήθως το επιλέγουν.
Αυτός ήταν ο λόγος που η Honda Αμερικής δημιούργησε το εκρηκτικό CR-V Hybrid Racer, ένα αγωνιστικό πρωτότυπο το οποίο θα κάνει ακόμα και σε έμπειρους οδηγούς αγώνες να σηκωθούν από τις καρέκλες τους. Το αγωνιστικό Honda αναμένεται να αποκαλυφθεί πλήρως στις 28 Φεβρουαρίου, ωστόσο οι Ιάπωνες μας έδωσαν μια γεύση από το τι να περιμένουμε.
Τα πρώτα πράγματα που μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι ότι αυτό το CR-V δεν θυμίζει σε τίποτα το γνωστό SUV που έχουμε συνηθίσει. Έχει γίνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, σε κάθε σημείο του αυτοκινήτου, η πίσω αεροδυναμική πτέρυγα θυμίζει όχημα Pikes Peak, ενώ το τιμόνι είναι εμπνευσμένο από την Formula 1.
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής είναι η ισχύς του μοντέλου που κυμαίνεται στα επίπεδα των 800 ίππων! Το πιθανότερο είναι το μηχανικό σύνολο να είναι δανεισμένο από το NSX χρησιμοποιώντας τον V6 κινητήρα ο οποίος συνεργάζεται με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία. Υπομονή μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου για να μάθουμε περισσότερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης