Aνανέωση για το Renault Captur

Aνανέωση για το Renault Captur

Οι πληροφορίες από τον γαλλικό αυτοκινητικό Τύπο θέλουν το αμάξωμά του να έχει σχεδιαστικά στοιχεία από το Austral, όπως και από το πρωτότυπο Renault Scénic Vision.

220126115109_2022-All-New-Renault-Austral-Interior-Design-Αντιγραφη
Αυτό που πρέπει να αναμένουμε είναι ότι ενδεχομένως τα φωτιστικά σώματά του θα είναι πιο λεπτά, συγκριτικά με ό,τι ισχύει τώρα, και τεχνολογίας LED, φυσικά.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στον εμπρός προφυλακτήρα, όπου πιθανόν να διαθέτει τα τριγωνικής διαμόρφωσης ανοίγματα για τη ροή του αέρα, όπως στο Austral και στο αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο. Επίσης, πιθανόν να μην υπάρχουν τα στοιχεία χρωμίου που διαθέτει το μοντέλο, τουλάχιστον στον βαθμό που ισχύει τώρα.

Προφανώς, αλλαγές θα υπάρξουν και στο πίσω μέρος τού Captur όπου εκεί μάλλον θα είναι μικρότερης έκτασης σε σχέση με το εμπρός. Η ως τώρα ενημέρωση από τα δημοσιεύματα αναφέρει ότι οι διαφοροποιήσεις θα σχετίζονται κατά βάση με τα νέα φώτα και ίσως και με νέα «κινησιολογία» διαδοχικής αφής τους κατά το ξεκλείδωμα ή το κλείδωμα του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό του το επανασχεδιασμένο Captur θα έχει μεγαλύτερης διαγωνίου κεντρική οθόνη αφής (των 9,3 ιντσών ή ακόμα και των 10,25 ιντσών) και το αναβαθμισμένο λογισμικό «OpenR» για το σύστημα ενημερωδιασκέδασης. Επίσης, θα διαθέτει στον εξοπλισμό του περισσότερα συστήματα υποβοήθησης και προειδοποίησης του οδηγού. Επίσης, αναμένεται να έχει καλύτερης ποιότητας υλικά.



Αναφορικά με τους κινητήρες του, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ανανεωμένο μοντέλο δεν θα διατίθεται με πετρελαιοκινητήρα παρά μόνο με βενζινοκινητήρα, όπως και στην εκδοχή διπλού καυσίμου (υγραέριο κίνησης, βενζίνη).


Οι Γάλλοι, αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν εκδόσεις του με το ήπιας υβριδικής διάταξης κινητήρα των 160 ίππων και το υβριδικό («E-Tech») των 200 ίππων που συναντάμε στο Austral επειδή κάτι τέτοιο θα αύξανε σημαντικά την τιμή πώλησης του Captur, για τα δεδομένα της κατηγορίας του. Ωστόσο, θα διατίθεται στην έκδοση «E-Tech» των 145 ίππων, όπως και τώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης