Νέα, φρέσκια εμφάνιση για τις BMW X5 και X6

Νέα, φρέσκια εμφάνιση για τις BMW X5 και X6

Η BMW φρεσκάρει τα δύο premium SUV μοντέλα, Χ5 και X6, θέλοντας να τονώσει την εμπορική τους πορεία. 

230208081733_BMW-X5-X6

Η Χ5 θα διαθέτει πλέον στον βασικό εξοπλισμό τα στοιχεία του πακέτου «xLine», ενώ θα ξεχωρίζει τόσο από τους νέους, πιο στενούς προβολείς όσο και από την επανασχεδιασμένη μάσκα που στις εκδόσεις με τα 6κύλινδρα σύνολα θα είναι και φωτιζόμενη.

Αντίστοιχες είναι οι αλλαγές και στο εμπρός μέρος της X6, ενώ εδώ το πακέτο «M Sport Pro» θα είναι στάνταρ και θα τονίζει ακόμα πιο πολύ το σπορ χαρακτήρα του μεγάλου κουπέ SUV. Ο οποίος έχει την κορυφαία του έκφραση στα μοντέλα M, που διαφοροποιούνται ακόμα περισσότερο οπτικά.

Στο εσωτερικό η σημαντικότερη αλλαγή είναι η υιοθέτηση του Curved Display, που αποτελείται από έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και από μια οθόνη αφής για το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment με διαγώνιο 14,9 ιντσών. Αναβαθμισμένα είναι και τα συστήματα υποβοήθησης καθώς και οι ψηφιακές υπηρεσίες.

Για αρχή τόσο η X5 όσο και η X6, στις συμβατικές εκδοχές τους, θα είναι διαθέσιμες με τους εξακύλινδρους βενζίνης και diesel των 380 και 298 ίππων αντίστοιχα, ενώ και οι δύο θα έχουν ήπια υβριδική υποβοήθηση 48V.

Αναβαθμισμένη θα είναι και η plug-in υβριδική έκδοση X5 xDrive50e, με συνδυαστική απόδοση πλέον τους 490 ίππους και τα 700 Nm. Παράλληλα η ενεργειακή χωρητικότητα της μπαταρίας έχει αυξηθεί στις 25,7 kWh και η ηλεκτρική αυτονομία κυμαίνεται από 94 έως και 110 χλμ.

Όσο για τον V8 των 4,4 λίτρων των BMW Χ5 και X6 M60i xDrive, που αντικαθιστούν τις μέχρι τώρα Μ50i, είναι καινούργιος με απόδοση 530 ίππων καi 750 Nm, που εξασφαλίζει ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης