Με στοιχεία από Porsche η υβριδική Lamborghini Urus

Με στοιχεία από Porsche η υβριδική Lamborghini Urus

Στη Lamborghini εξελίσσουν την νέα υβριδική έκδοση της Urus, η οποία πλέον θα είναι εξηλεκτρισμένη. 

230119172825_Lamborghini-Urus_II

Το εντυπωσιακής εμφάνισης και τεχνολογίας SUV της φίρμας από την Sant’Agata αναμένεται να εμπλουτιστεί και από μία νέα έκδοση που θα διαθέτει σύστημα PHEV, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα προέρχεται από την Porsche.

Οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρείας εξελίσσουν ήδη τη νέα γενιά της Urus, η οποία θα διαθέτει κινητήρα με σύστημα υβριδικής διάταξης ώστε να μειωθεί η ποσότητα εκπεμπόμενου διοξειδίου του άνθρακα.

Καθότι η Lamborghini αποτελεί μέρος του Ομίλου Volkswagen, οι Ιταλοί έχουν πρόσβαση σε σύγχρονες τεχνολογίες που διαθέτει αυτός. Μία εξ αυτών είναι και το plug-in hybrid σύστημα που έχει δημιουργήσει η Porsche, το οποίο πιθανόν να χρησιμοποιηθεί στη νέα Urus.

Το γεγονός ότι θα υπάρχει η διάταξη αυτή στο ιταλικό SUV, θα έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο τη μείωση της τυποποιημένης κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων και διοξειδίου του άνθρακα αλλά και την αύξηση της μέγιστης ισχύος του. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η απόδοση της Urus PHEV αναμένεται να ξεπεράσει τους 820 ίππους, όταν τώρα ο V8 κινητήρας των 4,0 λίτρων στην έκδοση Performante αποδίδει 666 ίππους.

Θυμίζουμε ότι στην Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid το σύστημα αποδίδει μέγιστη ισχύ 680 ίππους ενώ στη Panamera Turbo S E-Hybrid αυτή φτάνει τους 699 ίππους.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης