Στα σκαριά το ανανεωμένο Volkswagen ID.3

Στα σκαριά το ανανεωμένο Volkswagen ID.3

Έχοντας στην πλάτη του πάνω από 3 χρόνια παρουσίας στους δρόμους, έφτασε η ώρα για την αναβάθμιση του VW ID. 3.

230125104044_Volkswagen-ID_-3-2023_I

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το επανασχεδιασμένο ID.3 θα παρουσιαστεί εντός των επόμενων μηνών και θα είναι βελτιωμένο τόσο αισθητικά, όσο και ποιοτικά. 

Η διαδικασία ανανέωσής του ίσως συνέβη λίγο πιο νωρίς απ’ ό,τι συνηθίζεται, ωστόσο τα στελέχη τής γερμανικής εταιρείας έκριναν ότι έπρεπε να γίνει για να συνδυαστεί με την αναβάθμιση του λογισμικού στο σύστημα infotainment που διαθέτει.

Όπως ανακοινώθηκε από την γερμανική εταιρεία, αυτό θα είναι πιο γρήγορο στη λειτουργία του και πιο φιλικό προς τον χρήση. Επίσης, η κεντρική οθόνη αφής θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις, φτάνοντας τις 12 ίντσες, από τις 10 ίντσες που είναι ως τώρα. Επιπλέον, μια αλλαγή είναι η τοποθέτηση φωτιζόμενων διακοπτών στη βάση αυτής για να είναι ευδιάκριτοι και το βράδυ.

Σε ό,τι αφορά στις αλλαγές στο αμάξωμά, το αυτοκίνητο θα διαθέτει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, κυρίως στον εμπρός, ο οποίος θα διαθέτει διαμορφωμένα δύο κάθετα ανοίγματα στις άκρες του, όπως και τον βασικό, κεντρικό αεραγωγό. Τέλος, ανανεωμένο είναι και το καπό το οποίο τονίζεται διαφορετικά και από το νέο σχήμα των LED φωτών ημέρας

Μια ουσιαστική αλλαγή στο ανανεωμένο ID.3 είναι η τοποθέτηση νέων υλικών στο εσωτερικό του και βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής. Πέραν αυτών, έχει βελτιωθεί από το επίπεδο εξοπλισμού τού αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου τής VW. 

Για παράδειγμα, πλέον θα περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό το σύστημα υποβοήθησης οδηγού «Travel Assist», το οποίο περιλαμβάνει σύστημα διατήρησης του οχήματος στην επιλεγμένη λωρίδα κυκλοφορίας, adaptive cruise control και σύστημα ενημέρωσης για ενδεχόμενο κίνδυνο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης