Η Toyota μας δείχνει το επόμενο C-HR

Η Toyota μας δείχνει το επόμενο C-HR

Με το πρωτότυπο C-HR Prologue η Toyota μας δίνει μια πρώτη γεύση της σχεδιαστικής κατεύθυνσης που θα ακολουθήσει στη νέα γενιά του δημοφιλούς crossover.

Toyota_CHR_Prologue__2_
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το νέο C-HR που θα παρουσιαστεί του χρόνου ως μοντέλο παραγωγής θα έχει μία πλήρως υβριδική έκδοση, καθώς και μία plug-in υβριδική. Με το πρωτότυπο C-HR Prologue που αποκαλύφθηκε σε ετήσιο φόρουμ η Toyota δείχνει την σχεδιαστική φιλοσοφία της νέας γενιάς του μοντέλου. Όπως μπορούμε να δούμε το πρωτότυπο μοντέλο διατηρεί την σχεδιαστική φόρμα του τωρινού C-HR που λανσαρίστηκε το 2016, αλλά υιοθετώντας μια πολύ πιο αιχμηρή αισθητική, όπως την είδαμε πιο πρόσφατα στο νέο Prius.
Η προσθήκη του νέου C-HR θα σχηματίσει μία γκάμα από τρία plug-in μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του RAV4 και του νέου Prius, το οποίο θα πωλείται μόνο ως plug-in υβριδικό στην Ευρώπη.
Προς το παρόν, η ιαπωνική εταιρία δεν αποκάλυψε την απόδοση, την ηλεκτρική αυτονομία ή το μέγεθος της μπαταρίας του plug-in υβριδικού.
Πάντως, το C-HR θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στην Τουρκία και θα είναι το πρώτο plug-in μοντέλο Toyota που κατασκευάζεται στην ευρωπαϊκή περιοχή. Οι μπαταρίες θα συνεχίσουν να εισάγονται από χώρες εκτός Ευρώπης.
Το πρωτότυπο C-HR Prologue είναι μια νέα εκδοχή του μοντέλου που πρωτοεμφανίστηκε σε μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε η Toyota τον περασμένο Δεκέμβριο, αποκαλύπτοντας 15 concepts. Το C-HR Prologue δημιουργήθηκε στο στούντιο σχεδιασμού ED2 της Toyota στη Νίκαια, στη νότια Γαλλία.
Κλείσιμο
Η Toyota πούλησε 82.625 C-HR μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας πτώση 3,6% σε σχέση με πέρυσι. Το C-HR κατέλαβε την πέμπτη θέση στην κατηγορία των συμπαγών SUV το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, πίσω από το Hyundai Tucson, το Kia Sportage, το Peugeot 3008 και το Ford Kuga, σύμφωνα με την Dataforce.
Το σίγουρο είναι πως το νέο C-HR θα ενισχύσει περαιτέρω την θέση της Toyota στην Ευρώπη τόσο στον τομέα των πωλήσεων όσο και στην καθιέρωση της μάρκας απέναντι στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης