H Porsche γιορτάζει την 20η επέτειο της Cayenne

H Porsche γιορτάζει την 20η επέτειο της Cayenne

Θέλοντας να τιμήσει την συμπλήρωση 20 ετών παρουσίας της Cayenne στους δρόμους, η Porsche παρουσιάζει μία σειρά από ρετρό προτάσεις βασισμένες στο μοντέλο πρώτης γενιάς.

221125123128_Porsche-Cayenne-Restomods-6

Όταν το 2003 η Porsche παρουσίασε το πρώτο της SUV μοντέλο, την γνωστή σε όλους Cayenne, κανείς δεν μπορούσε να περιμένει ότι με το συγκεκριμένο όχημα θα άλλαζε άρδην η οικονομική κατάσταση του Γερμανού κατασκευαστή.

Ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή, οι εκτός δρόμου ικανότητες της Cayenne, αλλά και η πρακτικότητα του πεντάθυρου αμαξώματος, έκανε το μοντέλο ιδιαίτερα δημοφιλές στην ευρύτερη περιοχή. Για τον εορτασμό της εξαιρετικής εμπορικής πορείας του μοντέλου, δύο εισαγωγείς της Porsche στην ευρύτερη περιοχή προμηθεύτηκαν από τέσσερις Cayenne και έκαναν τις δικές τους, ξεχωριστές προτάσεις επεμβαίνοντας στην αισθητική.

Ορισμένα από τα 8 αυτοκίνητα έχουν εξοπλιστεί με κιτ ανύψωσης, εκτός δρόμου ελαστικά, καθώς και αποστάτες που τοποθετούν τους τροχούς στην άκρη του αμαξώματος, οριακά κάτω από το μεταλλικό τόξο των φτερών. Κάποια άλλα διαθέτουν προστατευτικές ποδιές για την κίνηση σε σκληρό έδαφος, σχάρες οροφής και εξοπλισμό κατασκήνωσης.

Οι οκτώ ειδικά διαμορφωμένες Cayenne αποτέλεσαν μαζί με τους σύγχρονους απογόνους τους ορισμένα από τα σημαντικότερα εκθέματα στο «Icons of Porsche Festival» που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Ντουμπάι. Μάλιστα, από την Porsche επισημαίνουν πως η επιτυχία των διαμορφωμένων Cayenne ήταν τέτοια, που ήδη εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς υποψήφιους αγοραστές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης