Η νέα Maserati GranTurismo και σε ανοικτή έκδοση

Η νέα Maserati GranTurismo και σε ανοικτή έκδοση

Η ιστορική φίρμα της Μόντενα βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης και δοκιμών ενός κάμπριο GT μοντέλου που κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται στη νέα GranTurismo.

221005121505_maserati-gran-turismo-a

Με μόλις λίγες ημέρες να έχουν περάσει από την επίσημη εμφάνιση της νέας γενιάς GranTurismo, οι άνθρωποι της Maserati αφήνουν να διαρρεύσουν πληροφορίες, ότι η ομάδα σχεδιασμού βρίσκεται ήδη στα γραφεία, με σκοπό να παρουσιάσουν την ανοικτή έκδοση του GT μοντέλου.

Οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι η Maserati επαναφέρει το όνομα GranCabrio, την ίδια στγμή που θα είναι και το πρώτο ηλεκτρικό ανοιχτό GT στην αγορά

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, η νέα GranCabrio θα εφοδιάζεται με όλους τους κινητήρες που υπάρχουν και στην κουπέ GranTurismo, τόσο με τις δύο εκδοχές του V6 μοτέρ Nettuno, όσο και με την ηλεκτρική διάταξη της Folgore με τους 760 ίππους.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το ανοιχτό αυτοκίνητό της θα είναι κάτι πραγματικά μοναδικό για την αγορά, ένα τετραθέσιο GT με εξαιρετικές επιδόσεις και την ιταλική σχεδιαστική αύρα.

Όπως και στην προηγούμενη γενιά του σπορ κουπέ της Maserati, που αποσύρθηκε το 2019, η τιμή της ανοιχτής έκδοσης θα είναι ελαφρά υψηλότερη από την κουπέ.

Η παρουσίασή της αναμένεται μετά την ολοκλήρωση του λανσαρίσματος της GranTurismo, μέσα στο 2023.

Η μάρκα θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρική από το 2030, ενώ από το 2025 θα παρουσιαστούν ηλεκτρικές εκδόσεις της Levante, Quattroporte και MC20.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης